Yoga Studio

Wat is Yin Yoga?

Bij Yin Yoga draait het erom dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. Je richt je op het bindweefsel en de gewrichten in het gebied waar je de rek voelt. Het is bovendien dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en te versterken. Je houdt posities langer vast, zodat je meer tijd hebt om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

Wat is Yin Yoga?

Wat is het doel?

Met Yin Yoga is het doel om jouw lichaam, lijf en houding beter te voelen. Door posities langer vast te houden, creëer je tijd en ruimte om jouw grenzen te leren kennen en te verleggen. Het rustige karakter van de les in combinatie met de tijd die je kunt nemen, maakt deze vorm van yoga zeer prettig voor de deelnemers. De lessen zijn geschikt voor iedereen en zeker een aanrader voor mensen met een zittend beroep.

Yin Yoga in combinatie met Yang Yoga

Om de resultaten van Yin Yoga te optimaliseren, adviseren wij om deze yogavorm te combineren met Yang Yoga. Dat doe je doormiddel van Power Yoga of Flow Yoga. Deze yogavormen vallen onder Yang Yoga en worden ook door ons aangeboden.

De populaire yogavorm valt ook te combineren met Yangsporten. Lijkt dit je wat? Dan adviseren wij om naast Yin Yoga te gaan hardlopen, zwemmen of fitness te beoefenen. De combinatie met Yang Yoga of Yangsport zorgt voor het beste resultaat uit de lessen.

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster

Terug naar het overzicht