Sportmassage Deventer

Studio Perfect werkt samen met de massagepraktijk van Stefan Duteweert. Voor een sportmassage in Deventer kunnen onze leden bij hem terecht. Sportmassages werken preventief om sportblessures te voorkomen. Heb je onverhoopt al last van een blessure? Ook dan werkt een sportmassage in Deventer bevorderend. Een sportmassage zorgt dan namelijk voor een sneller herstel. Voor een sportmassage in Deventer kan je als lid van Studio Perfect altijd met 10% korting aankloppen bij Stefan Duteweert.

Wie is Stefan Duteweert?

Stefan Duteweert is gediplomeerd sportmasseur en therapeut. Hij is eigenaar van Massagepraktijk & Healing Deventer en ontvangt zijn gasten graag in zijn eigen comfortabele massagestudio. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, 7 dagen per week, ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds. Bij Stefan Duteweert ben je altijd gegarandeerd van een behandeling op maat. In de massageruimte is de temperatuur altijd aangenaam en hangt er een ontspannen sfeer. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt tijdens een sportmassage in Deventer. Stefan Duteweert geeft ook altijd extra aandacht aan de spieren waar jij de meeste last van hebt. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een sportmassage die bij jou past. Zo kan je tijdens je trainingen bij Studio Sport weer je volle 100% geven!

Waarom sportmassage Deventer?

Stefan Duteweert biedt verschillende soorten massages aan, waaronder sportmassages, ontspanningsmassages, blessurepreventie en blessurebehandeling. Het voordeel van een sportmassage in Deventer is dat het de doorbloeding van de spieren stimuleert. Hierdoor worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd, waarmee je het herstel van je spieren en lichaam bevordert. Bij een sportmassage worden je spieren stevig gemasseerd. Hierbij wordt bijvoorbeeld bindweefsel losgemaakt of knopen worden uit je spieren gehaald. Dit kan best even pijnlijk zijn, maar hiermee geeft je lichaam juist aan dat er iets niet goed zit. Dit wordt verholpen door de sportmasseur. Stefan Duteweert zal ook altijd opletten of de sportmassage niet te intens voor je wordt.

Wanneer sportmassage Deventer?

Bij een sportmassage in Deventer wordt er diep in de spieren gemasseerd. Hierom is het niet geschikt om vlak voor of na een grote inspanning, dus bijvoorbeeld voor of na het fitnessen, een sportmassage te nemen. Daarmee belast je je spieren juist te veel en ondervind je eerder negatieve dan positieve gevolgen van de massage. Als je graag een sportmassage in Deventer wilt voordat je je gaat inspannen, kies dan voor een ontspanningsmassage in plaats van een sportmassage. Dan belast je je spieren niet te veel. Stefan Duteweert zal de massage altijd aanpassen op jouw wensen.

Korting sportmassage Deventer

Op vertoon van hun ledenpas kunnen leden van Studio Perfect standaard rekenen op 10% korting bij Stefan Duteweert, ongeacht de gekozen behandeling. Tevens kunnen trouwe bezoekers sparen voor extra korting die kan oplopen tot nog eens 10%. Via ons contactformulier kan je eenvoudig een afspraak maken. Ook per telefoon, SMS of WhatsApp kan je rechtstreeks een afspraak inplannen. Neem hiervoor contact op met 06-21391030 of 0570-656433.

Sportmassage Deventer Bij Studio Perfect