Fysiotherapie in Deventer

Praktijk Fysicx

De gezondheid van de bezoekers van Studio Perfect proberen we in alle facetten te optimaliseren. Hier hoort fysiotherapie in Deventer ook bij. Binnen Studio Perfect is een vestiging van Fysicx fysiotherapie in Deventer gevestigd. Een blessure? Advies? Dankzij de volwaardige praktijk van Fysicx binnen Studio Perfect kunnen zowel leden als niet leden bij Studio Perfect terecht voor fysiotherapie in Deventer. Zo krijgt iedereen zo goed en zo snel mogelijk advies en behandeling.

fysicx Deventer

Wat doet een fysiotherapeut?

Heeft u moeite met bewegen door pijn in spieren of gewrichten, houding of een blessure? Dan kan een fysiotherapeut helpen. Met fysiotherapie in Deventer worden klachten behandeld die te maken hebben met bewegen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam beter kan functioneren. Er zijn verschillende specialisaties, variërend van sportfysiotherapie tot kinderfysiotherapie. Zo worden bijvoorbeeld mensen die na ziekte of een blessure weer willen sporten, behandeld door een sportfysiotherapeut. Tijdens de behandelingen wordt veel gebruik gemaakt van oefeningen. Hiervoor zijn soms apparaten nodig. Daarom is het handig is om de behandeling plaats te laten vinden in een sportschool. Indien nodig past een fysiotherapeut manuele technieken, zoals massages toe.

Wanneer fysiotherapie?

Bewegingen als lopen, staan en bukken zijn vaak vanzelfsprekend. Wanneer deze bewegingen ineens niet vanzelfsprekend zijn en uw lichaam pijn doet of niet meewerkt, dan kunt u contact opnemen met een fysiotherapeut. Zo voorkomt u ergere klachten. Een fysiotherapeut is namelijk specialist in bewegen. Ook als u een tijd ziek bent geweest en u wilt weer beginnen met sporten, dan is het belangrijk goede begeleiding te krijgen. U wilt namelijk niet de spieren en gewrichten overbelasten en blessures oplopen. Wilt u een afspraak met een van de fysiotherapeuten van Fysicx? Neem dan contact op via het secretariaat van Fysicx.

• Dinsdag  Mark Campschreur
• Donderdag  Mark Campschreur

Klik hier om online een afspraak te maken of bel 0570-510 030

Fysiotherapie Deventer behandelingen

Fysiotherapie bestaat uit veel verschillende behandelingen voor diverse klachten. Een behandeling duurt gemiddeld een half uur per afspraak. Tijdens de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo compleet mogelijk beeld van de klachten. Oefentherapie is een belangrijk onderdeel van de behandelingen. Dit vergroot de spierkracht en bewegingsmogelijkheden van de gewrichten. Ook goede communicatie over de klachten draagt bij aan een goed herstel. Een fysiotherapeut kan hier dan de behandeling op aanpassen. Fysicx Fysiotherapie Deventer biedt kwaliteit in zorg op de volgende gebieden:

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Schoudertherapie en revalidatie
 • Geriatrische fysiotherapie
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Shockwave therapie
 • Acupunctuur
 • Revalidatie
 • Arbeider-integratie trajecten

Meer diensten van Studio Perfect

Naast fysiotherapie in Deventer vindt u bij Studio Perfect ook andere faciliteiten. Een ontspannende Yoga, intensieve Body Combat of een klassieke fitnesstraining. Bij Studio Fit bieden wij het totaalpakket. Ga voor de training die bij jou past en jou motiveert je doelen te bereiken! Ben je na het sporten toe aan ultieme ontspanning? Zowel in de dames- als herenkleedkamer is een Finse sauna te vinden.

fysiotherapie Deventer