Afvallen Deventer

Studio Perfect helpt je met afvallen in Deventer. Mensen met overgewicht hebben een grotere kans op diabetes, een hoog cholesterol en een hoge bloeddruk. Daarnaast vergroot overgewicht de kans op hart- en vaatziekten. Sporten en een evenwichtige voeding helpen een gezond gewicht te bereiken en behouden.

Gezond afvallen Deventer

Wil jij afvallen in Deventer? Dan zorgen wij bij Studio Perfect dat jij op een gezonde manier afvalt. ‘Fit word je in de sportschool; slank in de keuken’. Bij Studio Perfect combineren wij beide methoden. Een juist trainingsschema helpt je tijdens het sporten en met onze voedingsadviezen kan je thuis aan de slag. Voor een optimaal resultaat werken wij met de programma’s van ‘BodySupport’ en ‘Sportvasten’. Ons eigen programma ‘Slankscholing’ biedt actieve begeleiding gedurende het proces, met informatieve bijeenkomsten en gezamenlijke trainingen waarmee een kennisitem wordt toegevoegd, waardoor het makkelijker is je streefgewicht te behouden. Zo behaal jij niet alleen het maximale resultaat, maar behoud je dit resultaat ook.

Kom in beweging

De trainingen bij Studio Perfect helpen je jouw doel te bereiken op het gebied van afvallen in Deventer. Wij bieden verschillende soorten trainingen; van onze e-gym tot personal training. Kies het type beweging dat jou het meest aanspreekt, hierdoor wordt het makkelijker om regelmatig te blijven sporten. Wil jij graag individuele begeleiding? Dan is personal training een perfecte match voor jou. Onze personal trainer optimaliseert jou de training helemaal op maat. Zo bereik jij de doelstellingen.

Train jij liever in groepen? Ook dan kan je bij Studio Perfect terecht. Wij bieden diverse groepslessen aan. Wat dacht je van BodyCombat? Een les geïnspireerd op verschillende vechtsporten als karate, boksen en Thai Chi. Houd je van dansen? Dan zijn onze Zumba lessen wellicht helemaal in jouw straatje. Naast deze lessen bieden wij ook diverse soorten yogalessen aan. Bij Studio Perfect vind je altijd een leuke vorm van beweging die voor jou bijdraagt aan het afvallen in Deventer.

Afvallen Deventer – Studio Perfect voor iedereen

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het verliezen van gewicht. Onze deur staat open voor iedereen. Heb je vragen over afvallen in Deventer, onze groepslessen of één van onze andere faciliteiten? Aarzel dan niet om contact op te nemen of kom gerust langs bij ons op locatie.

Neem contact met ons op!

Afvallen Deventer Bij Studio Perfect