Bedrijfsfitness

Studio Perfect biedt bedrijfsfitness gericht op de wensen van de organisatie. Ook waar het gaat om bedrijfsgezondheidsprogramma’s levert Studio Perfect maatwerk.
De bedrijfsgezondheidsprogramma’s van Studio Perfect dragen bij tot een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid van de medewerkers. En een betere gezondheid resulteert bijvoorbeeld in een lager ziekteverzuim. Het volgen van onze programma’s kan bovendien bijdragen aan een sterkere teamgeest en verbeterde collegiale verhoudingen.

Fitte Medewerkers

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Het is bewezen dat door het wegnemen van een financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Flinke korting

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak! Bekijk bedrijfsfitnessnederland.nl

Exclusieve MKB-Deventer regeling

ZZP’er of werkzaam bij een MKB Deventer aangesloten bedrijf? Geniet van een vaste korting per maand. Bekijk alles hier.

Algemeen Lidmaatschappen
Olympus Digital Camera
Sportschool Abonnement bij Studio Perfect