Individuele Training

Individuele training kan middels cardio, fitness, eGym, functionele en/of circuittraining op het ruime aanbod apparatuur. Afhankelijk van de doelstellingen, interesses en eventuele beperkingen wordt er door de gediplomeerde instructeurs een trainingsprogramma op maat gemaakt, waarmee een optimale training wordt samengesteld. Uiteraard krijgt iedereen individueel de oefeningen uitgelegd. Het is altijd mogelijk een nieuw of aangepast oefenschema te verkrijgen.

Begeleiding

Studio Perfect werkt met een eigen app. Zo wordt de begeleiding van onze gasten geoptimaliseerd, omdat zowel leden als instructeurs eenvoudig de trainingsstatus kunnen bekijken. Hierdoor kan de training worden bijgesteld of aangepast, zodat de leden altijd de juiste en gepaste begeleiding krijgen.

Perfect Academy

Het Perfect Academy Program geeft jou de start naar een slanker, sterker of vitaler leven. Je kent het wel, je schrijft je weer in bij een sportschool en weer komt er niks van, zonde! De Perfect Academy gaat daar verandering in brengen. De eerste weken dat je traint leer je efficiënter bewegen, verbeter je je coördinatie en techniek. De Perfect Academy is zo gebouwd om jou een succesvolle start te geven waar je jaren profijt van gaat hebben.
Lees snel hier verder.

Personal Training

Extra begeleiding binnen Studio Perfect is mogelijk met een Personal Trainer. De Personal Trainer begeleidt de gast individueel, om de training te optimaliseren en doelstellingen te bereiken. Een Personal Trainer is tevens van toegevoegde waarde bij revalidatietrainingen, afvalplannen en trainen met een beperking of blessure. Lees hier verder!

Afslanken

Studio Perfect biedt een speciaal programma voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier gewicht willen verliezen. Sporten in combinatie met voedingsplannen, alleen voedingsadvies of sportbegeleiding, Studio Perfect stelt samen met de gast een plan op waarin hij/zij gemotiveerd is en blijft. Lees hier verder.

22222
Olympus Digital Camera
5h0a5336
1111
Img 0664