Fitness

Individuele training kan middels cardio, fitness, eGym, functionele en/of circuittraining op het ruime aanbod apparatuur. Afhankelijk van de doelstellingen, interesses en eventuele beperkingen wordt er door de gediplomeerde instructeurs een trainingsprogramma op maat gemaakt, waarmee een optimale training wordt samengesteld. Uiteraard krijgt iedereen individueel de oefeningen uitgelegd. Het is altijd mogelijk een nieuw of aangepast oefenschema te verkrijgen. Klaar met de individuele training? Dan is het vast lekker om even te kunnen ontspannen. Bekijk hier alle faciliteiten die wij aanbieden om te kunnen ontspannen.

Afvallen Deventer Dankzij Individuele Training

Begeleiding

Begeleiding, daar staat Studio Perfect voor. Bij ieder lid bieden wij onze Studio Perfect Journey aan. Een proces van 5 afspraken met een gediplomeerd instructeur om jou de beste start te geven! Extra begeleiding nodig? Misschien is de Perfect Academy of Personal Training iets voor je.

Fysiotherapie Deventer Ceintuurbaan Inschakelen

Perfect Academy

Het Perfect Academy Program geeft jou de start naar een slanker, sterker of vitaler leven. Je kent het wel, je schrijft je weer in bij een sportschool en weer komt er niks van, zonde! De Perfect Academy gaat daar verandering in brengen. De eerste weken dat je traint leer je efficiënter bewegen, verbeter je je coördinatie en techniek. De Perfect Academy is zo gebouwd om jou een succesvolle start te geven waar je jaren profijt van gaat hebben.
Lees snel hier verder.

5h0a5791

Personal Training

Extra begeleiding binnen Studio Perfect is mogelijk met een Personal Trainer. De Personal Trainer begeleidt de gast individueel, om de training te optimaliseren en doelstellingen te bereiken. Een Personal Trainer is tevens van toegevoegde waarde bij revalidatietrainingen, afvalplannen en trainen met een beperking of blessure. Lees hier verder!

Olympus Digital Camera

Afslanken

Studio Perfect biedt een speciaal programma voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier gewicht willen verliezen. Sporten in combinatie met voedingsplannen, alleen voedingsadvies of sportbegeleiding, Studio Perfect stelt samen met de gast een plan op waarin hij/zij gemotiveerd is en blijft. Lees hier verder.

Olympus Digital Camera

22222
Olympus Digital Camera
5h0a5336
1111
Img 0664