Studio Perfect lesprogramma’s

Yoga Ashtanga Mysore

Wat?

Yoga Ashtanga Mysore stijl is een andere manier van lesgeven dan de geleide les. Ideaal voor mensen die yoga op hun eigen tempo willen leren of meer verdieping zoeken in hun Ashtanga beoefening. De Mysore stijl van lesgeven zorgt er uiteindelijk voor dat de student groeit en vooruitgang boekt in een tempo welke veilig en ideaal is voor zijn of haar unieke vermogen. Vanaf dag één leert de student een zelfstandige beoefening te ontwikkelen waarbij deze begeleid en ondersteund wordt door de docent.

De zaal is vanaf 6.30 toegankelijk. Dan kun je al starten. Je rolt je matje uit in de zaal en begint met de zonnegroeten en de primaryserie. De docent is van 7.00 tot 8.15 aanwezig om tips en aanwijzingen te geven. Ook kun je zelf om tips vragen tijdens de les. Mocht je even niet weten wat de volgende houding is, dan zal de yogadocent jou deze vertellen. Zo kun je steeds meer de Ashtanga primary serie eigen maken. Je bepaalt zelf hoeveel tijd jij nodig hebt of wil besteden. Als je nieuw binnenkomt, dan zal de docent aan jou uitleggen hoe het werkt en dan kun je stap voor stap beginnen.

Wie?

Yoga Ashtanga Mysore stijl leent zich voor alle niveaus, ongeacht leeftijd of fysieke gezondheid. Je leert namelijk op je eigen tempo en wanneer je lichaam er klaar voor is, bouw je de reeks verder uit. Zowel gevorderde als beginnende studenten kunnen zij aan zij in dezelfde ruimte hun beoefening doen.

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster