Yoga Studio

Wat is Hot Yoga?

Hot Yoga een yogavorm geïnspireerd op de Bikram Yoga waarbij yogahoudingen en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met warmte, door te trainen in een ruimte die verwarmd wordt tot 30 graden Celsius. De hitte bevordert je flexibiliteit en beschermt je spieren tegen blessures. Bovendien stimuleert ze het afvoeren van afvalstoffen omdat je meer gaat transpireren.

Hot Yoga

Proces

We starten met Pranayama (ademhalingstechniek) gevolgd door een serie staande houdingen. Daarna volgt een liggende serie houdingen en tenslotte sluiten we weer af met Pranayama en ontspanningsoefeningen.

Wat is Hot Yoga in Deventer?

Voor wie?

Deze populaire yogavorm is geschikt is voor elke leeftijd, elk lichaamstype en elk sportniveau. Je voert de oefeningen uit in de mate dat jouw lichaam ze aankan. Dus iedereen kan meedoen.

Je zult afvallen, je huid wordt mooier, en je zult sneller herstellen van blessures. Bovendien is het zeer doeltreffend voor mensen met rugklachten en knieproblemen. Je spijsvertering krijgt een enorme boost en het stabiliseert je bloeddruk.

Meer dan alleen Hot Yoga

Bij Studio Perfect kun je niet alleen terecht voor Hot Yoga. Wij bieden ook vele andere vormen van Yoga. Onze instructeurs begeleiden jou onder andere met lessen Restorative Yoga en Meditatie Yoga.

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster

Terug naar overzicht