StudioPerfect

Onze visie ‘Energizing People’ wordt ondersteund door de persoonlijke begeleiding, inrichting van onze accommodatie en de nieuwste trainingsmethodieken. Alles om onze gasten te motiveren en blijvend te stimuleren te werken aan een vitaler leven.

Voordelen van jouw lidmaatschap

Een lidmaatschap bij Studio Perfect biedt vele voordelen.

Begeleiding

Volg onze Studio Perfect Journey!
Afhankelijk van de doelstellingen, interesses en eventuele beperkingen wordt er door de gediplomeerde instructeurs een sportplan op maat gemaakt, waarmee een optimale training wordt samengesteld. Meer info.

Olympus Digital Camera

Groepslessen

Echte groepslessen door een instructeur. Meer info.

5h0a6744

Sauna

De kleedruimten, zowel dames als heren, beschikken over een Finse sauna. Het gebruik van de sauna is inbegrepen in de abonnementen en is onbeperkt. Meer info.

Sportschool Met Sauna In Deventer 370x300

Koffie, thee en sportdrank

Koffie, thee en sportdrank zijn bij het lidmaatschap inbegerpen, je hoeft dus nooit met geld op zak te gaan sporten. Meer info.

20121122 9375 Bibiveth Visual Storyteller Klein

Kinderoppas

Zin om te sporten, maar geen kinderoppas? Neem gezellig je kind(eren) mee! Studio Perfect heeft een eigen kinderoppas service. Ons team van zorgt ervoor dat je kind zich prima vermaakt terwijl jij lekker sport. Meer info. 

Sportschool Met Kinderopvang 1

Studio Perfect Premium

eGYM

eGym is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals jouw doelstelling, zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Meer info.

Perfect Academy 

Het Perfect Academy Program is geen standaard afval of meer spieren programma. Het is een persoonlijk programma waardoor jij na 8 weken weet wat je moet doen en hoe je dat doet. Meer info.

Personal Training

Binnen Studio Perfect is het begeleiden van de gasten zeer belangrijk. Nu kan het voorkomen dat iemand extra begeleiding wil en dan het liefst één op één begeleiding om zo verzekerd te zijn van het allerbeste resultaat! Meer info.

Fysiotherapie

Een blessure? Advies? Dankzij de volwaardige praktijk van Fysicx binnen Studio Perfect kunnen zowel leden, als niet leden van Studio Perfect, zo goed en snel mogelijk gedegen advies of behandeling m.b.t. fysieke klachten krijgen. Meer info.

Sportmassage

Voor sportmassage werkt Studio Perfect samen met de praktijk van Stefan Duteweert. Stefan Duteweert is gediplomeerd Sportmasseur en Therapeut. Hij is eigenaar van Massagepraktijk & Healing Deventer en ontvangt zijn gasten graag in zijn eigen comfortabele massagestudio. Meer info.

 

Button Fitness 6

Button Yoga

Groepslessen Icon