Sportschool met Sauna

Heerlijk ontspannen na de training in de sauna? Ook dat kan bij Studio Perfect. Wij vinden het belangrijk dat onze leden na hun intensieve work-out op een relaxte manier kunnen bijkomen. Daarom is Studio Perfect een sportschool met sauna. De heren- en dameskleedruimten beschikken over een heerlijke Finse sauna. Het gebruik van de sauna is inbegrepen in alle abonnementen van de sportschool en is ook nog eens onbeperkt. Dat is pas ontspannen.

Ontspannen in een sportschool met sauna

Ontspanning is essentieel, ook na het sporten. Je kan veel risico’s lopen door geen aandacht te besteden aan je persoonlijke ontspanning. Je hebt minder energie, meer hoofdpijn en een verminderde weerstand. Zelfs een burn-out kan op de loer liggen. Daarom is het verstandig een rustmoment in te bouwen in de hectiek van je dagelijks leven. Dat moment voor jezelf kan jouw training zijn, maar het is ook fijn om daarvan bij te komen in onze sauna. Na je cardio- en krachttrainingen in onze sportschool kan je de sauna van Studio Perfect induiken om weer even op te laden. Zo kom je echt tot rust en beloon je jezelf na een zware work-out.

Voordelen van sportschool met sauna

Een bezoek aan onze sauna is niet alleen ontspannend, maar brengt ook nog andere voordelen met zich mee:

  • Betere afscheiding van gif- en afvalstoffen – Door de hitte in de sauna openen de poriën van je huid zich en verwijden je bloedvaten. Hierdoor kunnen alle gif- en afvalstoffen je lichaam beter verlaten. Dit kan je goed zien aan je huid: bij herhaaldelijk gebruik van de sauna ziet je huid er gezonder en glanzender uit.
  • Sterker immuunsysteem – Na slechts 15 minuten in de sauna bevindt zich al een groter aantal witte bloedcellen in je bloedsomloop. Hoe meer witte bloedcellen, hoe beter je immuunsysteem en hoe minder snel je ziek wordt.
  • Geestelijk tot rust komen – Even een pauze nemen na een harde training geeft je niet alleen fysiek, maar ook mentaal ontspanning. Je hebt minder snel last van stress. Door het ‘geluksstofje’ endorfine dat je lichaam aanmaakt terwijl je in de sauna zit, voel je je ook nog eens een stuk gelukkiger als je onze sportschool met sauna uitstapt.

Meer manieren voor ontspanning

Bij Studio Perfect ontspan je niet alleen in de sauna. Wij bieden jou nog meer faciliteiten aan om in volledige ontspanning te komen. Je kan deelnemen aan onze veelzijdige yogalessen, waarbij je zowel intensief bezig bent als rust vindt tijdens ontspanningsmomenten. Wil je na je harde work-out even uitrusten met een kop koffie? Aan onze bar met centrale leestafel en knusse hoekjes kan je nagenieten met een drankje. Het nuttigen van koffie, thee en sportdrank is all inclusive, dus je hoeft nooit met geld op zak te komen sporten.

Studio Perfect: sportschool met sauna

Kom jij ook bij ons sporten en ontspannen? Dat is de perfecte combinatie bij Studie Perfect. Wil je graag lid worden van onze sportschool mét sauna? Neem dan contact met ons op. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod aan abonnementen. Bekijk hier ons aanbod!

Nog niet zeker of Studio Perfect bij jou past? Dat is niet erg. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om sporten bij Studio Perfect gratis uit te proberen. Vraag geheel vrijblijvend een gratis dagpas aan. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. Je kunt op verschillende manieren contact met ons op nemen:

Sportschool Met Sauna In Deventer