Onze eGym in Deventer

Op zoek naar dé manier om fitter & vitaler te worden? Je wilt er niet teveel tijd aan besteden, maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met eGym en onze eGym-Cirkel.

Wat is eGym?

In een korte tijd een complete work-out klinkt aantrekkelijk, dus: wat is een eGym? Het is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen die opgesteld staan in een cirkel. Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment, zo is wachten verleden tijd en ga je in tempo alle oefeningen af. Binnen 30 minuten een full body work-out.

De eGym cirkel

In de eGym staan alle toestellen in een cirkel opgesteld, ook bekend als de eGym cirkel. Ieder toestel heeft een eigen touchdisplay met persoonlijke instructies. Hierdoor voorkom je eventuele blessures door onjuiste uitvoering. Het persoonlijk afstellen, dat doet een eGym-coach. De eGym-coach zorgt dat alle toestellen zijn afgesteld op je zitpositie en trainingsgewicht. Je oefeningen en gewicht onthouden? Zodra je eGym trainingen gaat doen krijg je een chipkaart. Op deze kaart staan de oefeningen en het trainingsgewicht.

Waarom een eGym?

Een korte trainingstijd is niet het enige voordeel, naast de trainingstijd heeft de eGym nog een aantal voordelen:

  • Altijd je persoonlijke trainingsresultaat inzien
  • Een veilige training door de persoonlijke chipkaart en volautomatische toestellen
  • Effectief voor zowel het trainen van je figuur als afvallen
  • Optimale sportbegeleiding

De beste resultaten krijg je net als met een reguliere fitnesstraining door de training te herhalen. Het advies voor de eGym is om minimaal 2 tot 3 keer per week te trainen.

De eGym ervaring

Hoe effectief is een eGym training? Ben je traditionele trainingen van minimaal één uur gewend, dan kan het zijn dat een eGym training minder intensief klinkt. Maar onderschat zeker niet de intensiteit van een korte training. Bij de eerste training wordt gekeken naar jouw maximale kracht, dit is de basis voor de training. De training vereist veel uithoudingsvermogen en beheersing van de grote spiergroepen: benen, borst, buik en rug. Deze spiergroepen train je in twee rondes, die samen een volledige work-out van ongeveer 30 minuten vormen. Na een aantal weken kan je samen met de eGym-coach kijken naar je progressie om zo de training bij te stellen. De perfecte manier om jezelf te blijven uitdagen!

eGym reviews/ervaringen

Er zijn nog geen eGym reviews/ervaringen beschikbaar.

Hoe werkt de puntentelling bij eGym?

Iedere keer dat je eGym traint krijg je punten. Deze punten laten zien wat je niveau van bewegen is. In de eGym app is het ook mogelijk om andere activiteiten toe te voegen, zo ontvang je een werkelijk beeld van je bewegingsniveau. Naast de punten zie je in de app ook de activiteiten en het aantal dagen dat je getraind hebt. In de ranglijst is jouw positie te vergelijken met die van anderen. In deze lijst zie je niet elke positie, maar alleen de 10 mensen die voor jou staan en de 10 mensen die na jou staan. Op deze manier neem je het op tegen sporters van een vergelijkbaar niveau. Er wordt alleen gekeken naar de laatste 4 trainingsweken, je positie hangt dus af van de trainingen die je recentelijk gedaan hebt. Een mooie toevoeging is de oefeningen bibliotheek, hier vind je alle soorten krachtoefeningen, sporten en groepslessen.

Kosten van eGym

Leuke trainingen zijn de sleutel tot het volhouden van sporten. Wij bieden verschillende soorten trainingen aan, van yoga tot reguliere fitness. Behoudt je motivatie door voor afwisselende trainingen te kiezen. Bij ons heb je de mogelijkheid te kiezen uit verschillende abonnementen.

De kosten voor eGym bedragen €7,95 per maand (maandelijks opzegbaar)

Proeftraining eGym in Deventer!

Je kunt bij Studio Perfect kennismaken met de eGym-Cirkel. Vraag een proeftraining aan, wij nemen contact met je op voor het inplannen van een proeftraining.

eGym Deventer
eGym Deventer
eGym Deventer
eGym Deventer