Studio Perfect lesprogramma’s 

Wat is Hatha Yoga?

Je lichaam en adem leren beheersen, dat zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga. Deze tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. Hatha-yoga is een yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van houdingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama) Hatha-yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana’s, met aandacht en geduld. Alle spieren in het lichaam worden gebruikt, de ademhaling  wordt aangepast aan de betreffende asana. Door de combinatie van asana’s en ademhalingstechnieken zal de beheersing over lichaam en geest vergroot worden.

Voor wie is Hatha Yoga?

De Hatha-Yoga oefeningen zijn niet prestatiegericht waardoor je je lichaam niet zult forceren. Iedereen kan Hatha-Yoga beoefenen, jong of oud, man of vrouw. Met namen voor hen die hun lichaam en geest willen leren beheersen, is hatha yoga een echte aanrader.

Meer dan alleen Hatha Yoga

Bij Studio Perfect kan je voor veel meer terecht dan enkel Hatha-yoga. Heb je veel stress of ben je vaak energie- of futloos? Dan is meditatie yoga voor jou de oplossing. Met meditatie yoga leren wij jou in lichaam en geest te ontspannen, zodat jij weinig tot geen stress meer ervaart en wel echt tot rust kunt komen. Houd jij ervan om te ontspannen en tegelijk vanuit gevoel op muziek te bewegen? Dan is yoga dance voor jou zeer geschikt. Met yoga dance zetten wij jou gevoel om in beweging op dans, terwijl jijzelf meer en meer ontspant. Ook kun je bij ons terecht om jouw lichaam beter te leren kennen met yoga. Onze instructeurs helpen jou graag met de lessen yin yoga. Door posities langer vast te houden, leer jij jouw lichaam kennen en grenzen van spieren en gewrichten te verleggen. Bent u benieuwd naar ons totale yoga aanbod? Kijk dan verder bij ons yoga aanbod.

Groepslesrooster

Bekijk groepslesrooster