Yoga Studio

Flow YogaYoga flow

Wat is Flow Yoga?

Flow yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen vloeiend in elkaar overlopen en waarbij de ademhaling centraal staat. Yoga Flow geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert concentratie en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie.

Meer over Flow Yoga

Het tempo van Flow yoga is beduidend rustiger dan in de poweryoga. Hoewel de intensiteit hoog ligt, is deze vorm toch zeer geschikt voor beginners.Door de ‘no nonsens’ aanpak is de Yoga bij Studio Perfect absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verbeterd gevoel van welzijn en rust. Je bereikt een diepere staat van ontspanning en leert jezelf en je eigen grenzen verkennen. De ‘asanas’ (houdingen), zo kennen de meeste mensen Yoga, omdat dit de meest waarneembare onderdelen zijn. Het oefenen van de houdingen bevat het trainen van ademhalings- en concentratietechnieken. Het regelmatig uitoefenen van de fysieke poses heeft vele lichamelijke voordelen, maar het ultieme doel is het bereiken van een samenwerking tussen het lichaam en de geest. Het zal dan zowel energie geven als ontspannend werken. Je zult je anders voelen en het leven zal er vriendelijker en makkelijker uitzien.

Wie?

Yoga bij Studio Perfect is een ‘no nonsens Yoga’ en daardoor geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest. Iedereen traint op zijn eigen niveau: er zijn voldoende opties beschikbaar.

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster