Yoga Studio Yoga flow

Wat is Flow Yoga?

Flow yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen vloeiend in elkaar overlopen en waarbij de ademhaling centraal staat. Yoga Flow geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert concentratie en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie.

Meer over Flow Yoga

Het tempo van Flow yoga is beduidend rustiger dan in de power yoga. Hoewel de intensiteit hoog ligt, is deze vorm toch zeer geschikt voor beginners.Door de ‘no nonsens’ aanpak is de Yoga bij Studio Perfect absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verbeterd gevoel van welzijn en rust. Je bereikt een diepere staat van ontspanning en leert jezelf en je eigen grenzen verkennen. De ‘asanas’ (houdingen), zo kennen de meeste mensen Yoga, omdat dit de meest waarneembare onderdelen zijn. Het oefenen van de houdingen bevat het trainen van ademhalings- en concentratietechnieken. Het regelmatig uitoefenen van de fysieke poses heeft vele lichamelijke voordelen, maar het ultieme doel is het bereiken van een samenwerking tussen het lichaam en de geest. Het zal dan zowel energie geven als ontspannend werken. Je zult je anders voelen en het leven zal er vriendelijker en makkelijker uitzien.

Voor wie is flow yoga?

Yoga bij Studio Perfect is een ‘no nonsens Yoga’ en daardoor geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest. Iedereen traint op zijn eigen niveau: er zijn voldoende opties beschikbaar.

Andere vormen van Yoga bij Studio Perfect

Je kunt niet alleen terecht voor Flow Yoga in Deventer bij Studio Perfect. Wij bieden nog vele andere vormen van yoga in onze yogastudio. Ben je op zoek naar een vergelijkbare yogavorm, waarbij ademhaling en beweging centraal staan? Dan is Hot Yoga perfect voor jou. Door de yogaruimte te verwarmen tot 30 graden bevorderen we flexibiliteit en beschermen we jouw spieren. Zo komt Hot Yoga het beste tot haar recht. Ben je meer op zoek naar mindfulness? Dan is Restorative Yoga de beste vorm van yoga voor jou. Door de rustige en revitaliserende yogavorm kom je volledig tot rust. Deze wijze van yoga is vrijwel volledig meditatief.

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster