Onze yoga studio

Yoga lessen volgen in Deventer? We willen yoga graag toegankelijk maken voor iedereen. We willen af van het stereotype yoga. Een gewone en ‘Down to Earth’ aanpak, daar staan we voor.  Onze lessen zijn geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest. Iedereen traint bij Studio Perfect op zijn eigen niveau.

Ons aanbod Yoga

Wij geloven in veelzijdigheid. Studio Perfect biedt dan ook een breed scala aan soorten yoga. Op deze wijze is er altijd een les die bij je past. Daarbij biedt het mogelijkheden voor alle niveaus, van beginner tot expert.

Dynamisch

Volg bijvoorbeeld eens een les flow yoga. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen vloeiend in elkaar overlopen. Hierbij staat de ademhaling centraal. Daarnaast heeft het een positief effect op je vitaliteit en weerstand, waardoor je energieker wordt. Deze vorm van yoga is rustiger en is een aanrader voor beginners in Deventer en omgeving. Het laat je ontspannen en zorgt dat je leven er comfortabeler uitziet. Bekijk hier op welke dagen je de lessen kunt volgen.

Afvallen

De kans op diabetes is groot wanneer je overgewicht hebt. Bovendien komen bij overgewicht ook andere zaken kijken, zoals een vergrote kans op hart- en vaatziekten. Is afvallen jouw doel? Bij afvallen is het natuurlijk van belang dat je motivatie en discipline hebt. Maar, Studio Perfect helpt je een stap verder door af te vallen op een gezonde manier. Hiervoor hebben we verschillende programma’s, bijvoorbeeld Perfect Academy of Hot Yoga in Deventer. Naast het verliezen van vet, zal jouw huid mooier worden en zal je sneller herstellen van blessures. Het is daarbij ook zeer doeltreffend voor mensen die kampen met rugklachten en/of knieproblemen.

Kracht & uithoudingsvermogen

Op zoek naar meer kracht en uithoudingsvermogen? Volg dan eens een les Group Fitness Yoga. Deze vorm staat volledig in het teken van meer kracht en energie. De oefenreeks heeft een hoge intensiteit en zorgt ervoor dat je continu warm blijft. Middels deze vorm van trainen gaan je kracht en uithoudingsvermogen er flink op vooruit.

Studio Perfect biedt jou een zeer breed aanbod yoga. Elke les wordt meerdere malen in de week gegeven. Dus, ben je fan van verschillende vormen van yoga in Deventer en omgeving? Je kunt lessen combineren. Studio Perfect biedt 8 verschillende soorten yoga.

Onze lessen

 • Flow Yoga
 • Group Fitness Yoga
 • Hot Yoga
 • Geleide Meditatie
 • Yin Yoga
 • Yoga Dance
 • Yoga Dance Change
 • Qi Gong

Proef de sfeer

Group Fitness Yoga

Studio Perfect in Deventer

Studio Perfect biedt een all-in oplossing voor iedereen die actief bezig wil zijn en wil werken aan zijn/haar lichaam en geest. De mogelijkheden zijn oneindig bij Studio Perfect in Deventer. Het uitgebreide aanbod aan faciliteiten en de all-inclusive formule maken Studio Perfect uniek. Naast Yoga zalen beschikt Studio Perfect in Deventer over fitnesszalen, moderne douche- en kleedruimtes, een gezellige bar, sauna en zonnecabine’s. Daarnaast bieden we:

 • Individuele training
 • Groepslessen
 • eGym
 • Personal training
 • Fysiotherapie
 • Kinderopvang

Yoga lessen volgen in Deventer?

Wil je graag onze lessen volgen? Neem dan contact op met Studio Perfect. Je kunt naast ons brede aanbod gebruik maken van onze all-inclusive formule. Je hebt de keuze uit een variërend aanbod abonnementen. Benieuwd welk abonnement bij jou past? Bekijk hier het aanbod.

Wil je ervaren of Studio Perfect biedt wat jij zoekt? Een rondleiding is vrijblijvend en gratis! Boek hier je rondleiding!

Mocht je kennis willen maken door te sporten (of één keer willen sporten) vragen wij €15,-. Dit bedrag ontvang je retour wanneer je, direct of binnen 7 dagen na gebruik, een lidmaatschap afsluit. Zo is tevens de kennismaking gratis! Boek hier je dagpas!

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. Je kunt op verschillende manieren contact met ons op nemen: