Onze yoga studio

Yoga lessen volgen in Deventer? We willen yoga graag toegankelijk maken voor iedereen. We willen af van het stereotype yoga. Een gewone en ‘Down to Earth’ aanpak, daar staan we voor.  Onze lessen zijn geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest. Iedereen traint bij Studio Perfect op zijn eigen niveau.

Ons aanbod Yoga

Wij geloven in veelzijdigheid. Studio Perfect biedt dan ook een breed scala aan soorten yoga in Deventer. Op deze wijze is er altijd een les die bij je past. Daarbij biedt het mogelijkheden voor alle niveaus, van beginner tot expert.

Dynamisch

Volg bijvoorbeeld eens een les flow yoga. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen vloeiend in elkaar overlopen. Hierbij staat de ademhaling centraal.

Afvallen

Is afvallen jouw doel? Probeer dan eens Hot Yoga. Naast het verliezen van vet, zal jouw huid mooier worden en zul je sneller herstellen van blessures. Het is daarbij ook zeer doeltreffend voor mensen die kampen met rugklachten en/of knieproblemen.

Kracht & uithoudingsvermogen

Op zoek naar meer kracht en uithoudingsvermogen? Volg dan eens een les Power Yoga. Deze vorm staat volledig in het teken van meer kracht en energie. De oefenreeks heeft een hoge intensiteit en zorgt ervoor dat je continu warm blijft. Middels deze vorm van trainen gaat je kracht en uithoudingsvermogen er flink op vooruit.

Studio Perfect biedt jou een zeer breed aanbod yoga in Deventer. Elke les wordt meerder malen in de week gegeven. Dus, ben je fan van verschillende vormen van yoga? Je kunt lessen combineren. Studio Perfect biedt 13 verschillende soorten yoga.

Onze lessen

Studio Perfect in Deventer

Studio Perfect biedt een all-in oplossing voor iedereen die actief bezig wilt zijn en wilt werken aan zijn/haar lichaam en geest. Het uitgebreide aanbod faciliteiten en de all-inclusive formule maken Studio Perfect uniek. Naast Yoga zalen beschikt Studio Perfect over fitnesszalen, moderne douche-en kleedruimtes, een gezellige bar, sauna en zonnecabine’s. Daarnaast bieden we:

  • Individuele training
  • Groepslessen
  • eGym
  • Personal training
  • Fysiotherapie
  • Kinderopvang

Yoga lessen volgen in Deventer?

Wil je graag onze lessen volgen? Neem dan contact op met Studio Perfect. Je kunt naast ons brede aanbod gebruik maken van onze all-inclusive formule. Je hebt de keuze uit een variërend aanbod abonnementen. Benieuwd welk abonnement bij jou past? Bekijk hier het aanbod.

Nog niet zeker of Studio Perfect bij jou past? Dat is niet erg. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om sporten bij Studio Perfect gratis uit te proberen. Vraag geheel vrijblijvend een gratis dagpas aan.

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. Je kunt op verschillende manieren contact met ons op nemen: