Personal Training

Waarom Personal Training?

Als je zoekt naar sportbegeleiding die perfect aansluit bij je fysieke doel kan je bij ons kiezen voor personal training. Mijn naam is Jordi Rijker, Fitness Coördinator/Personal Trainer bij Studio Perfect en samen met mijn team kunnen we jou helpen. Ook voor revalidatietrainingen, trainen met een beperking of blessure kan een personal trainer van toegevoegde waarde zijn.

Jordi Pt

Personal Trainers

Binnen Studio Perfect werken meerdere personal trainers, met ieder een eigen werkwijze en specialisme. Zo krijg je altijd professionele en persoonlijke begeleiding die bij jou past. Samen kijken wij naar jouw doelstellingen en de beste training om deze doelen te bereiken. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke personal trainers

Fleur Pt
Jordi Pt
David Pt
4444

Professionele en persoonlijke begeleiding

Personal Training zegt het al, persoonlijk trainen en daarom ziet iedere training er anders uit. Meest voorkomende doelen: afvallen, gespierder worden, lifestyle verbeteren of voor de motivatie. Natuurlijke kan het ook zijn dat er een sportevenement in je agenda staat en je daarvoor wilt trainen, denk aan de Ijsselloop. Wij beginnen ieder nieuw personal training traject met een intake, samen met je trainer bepaal je wat jouw doelstellingen zijn of wat jij hoopt te bereiken door middel van personal training.

5h0a6024

Personal Training bij Studio Perfect?

Neem contact met ons op!

Sport in de meest hippe omgeving!

Bij Studio Perfect maken wij gebruik van verschillende materialen en word je begeleid in onze sfeervolle ruimtes.

22222
Fitness Led
3333
1111

Kosten personal trainer

Een personal trainer is tegenwoordig niet alleen voor beroemdheden. Bij ons vind je een betaalbare personal trainer in Deventer, die samen met jou werkt aan jouw sportieve doelen. De totale kosten van personal training hangen af van verschillende factoren, waaronder de duur van het traject. Je kan ook losse trainingen afnemen.

Fysiotherapie Deventer Ceintuurbaan Inschakelen

Personal Training

 • 1x  €50,-
 • 4x €199,-
 • 8x €399,-
 • 22x €999,-

Meer informatie

Olympus Digital Camera

Duo Personal Training

 • 1x  €75,-
 • 4x €299,-
 • 8x €599,-
 • 22x €1599,-

Meer informatie

Olympus Digital Camera

Small Group Personal Training (4 personen)

 • 1x  €100,-
 • 4x €399,-
 • 8x €799,-
 • 22x €1999,-

Meer informatie

Group Pt

Online coaching

Interesse in online coaching of online personal training?
Vraag hier naar de mogelijkheden!

Meer dan alleen trainen

Hebben we jou interesse al?

We begrijpen dat je veel vragen hebt over personal training. Neem daarom contact met ons op!

Vrijblijvend sportadvies

Geen idee hoeveel lessen je nodig hebt, hoe lang of hoe vaak? Vraag een vrijblijvend sportadvies aan. Dan kijken we samen naar de sportoplossing voor jou! Mail naar: jrijker@studioperfect.nl

Olympus Digital Camera

Meer trainingen bij Studio Perfect

Een ontspannende Yoga, intensieve Body Combat of een klassieke fitnesstraining. Bij Studio Perfect bieden wij het totaalpakket. Diverse sportmogelijkheden met goede apparatuur en begeleiding zijn allemaal te vinden bij onze sportschool in Deventer. Je kan individueel trainen, in grote groepen sporten of kiezen voor small group training. Ga voor de training die bij jou past en jou motiveert je doelen te bereiken!

Olympus Digital Camera

Ben je na het sporten toe aan ultieme ontspanning? Zowel in de dames- als herenkleedkamer is een Finse sauna te vinden.

Sportschool Met Sauna In Deventer 370x300