Personal Training

Waarom personal training?

Als je zoekt naar sportbegeleiding die perfect aansluit bij je fysieke doel kan je bij ons kiezen voor personal training. Mijn naam is Jordi Rijker, fitness coördinator/personal trainer bij Studio Perfect en samen met mijn team kunnen we jou helpen. Ook voor revalidatietrainingen, trainen met een beperking of blessure kan een personal trainer van toegevoegde waarde zijn. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in of bel ons (0570) 633637

Olympus Digital Camera

Personal training in hartje Deventer ❤️

Wat kan een personal trainer voor jou betekenen?

Heb je behoefte aan personal training in Deventer? Kom dan langs bij Studio Perfect. Wij begrijpen dat mensen die willen sporten, vaak een doel voor zichzelf hebben gesteld. Ze willen bijvoorbeeld een gezondere lifestyle creëren, spieren kweken of afvallen. Om deze doelen te bereiken, heb je echter wel de nodige kennis en begeleiding nodig. Het kan namelijk vrij frustrerend zijn als je hard werkt en veel sport, maar de gewenste resultaten achterblijven. Vaak verlies je dan vaak de motivatie om door te gaan. Met een personal trainer van Studio Perfect helpen wij je graag bij het behalen van je doelen. Door gebruik te maken van een op maat gemaakt persoonlijk plan. Hierdoor ga je op een doelgerichte manier aan de slag en is de kans groter dat je je gewenste doelen gaat halen.

Personal Trainer 1
Personal Training 1
Personal Training 2
Personal training
Personal training
Personal training

Personal trainer fitness

Personal training zegt het al: persoonlijk en professioneel trainen op maat en daarom ziet iedere training er anders uit. We kennen allemaal de meest voorkomende doelen: afvallen, gespierder worden, lifestyle verbeteren of voor de motivatie. Natuurlijke kan het ook zijn dat er een sportevenement in je agenda staat en je daarvoor wilt trainen, denk aan de IJsselloop. Wij beginnen ieder nieuw personal training fitness traject met een intake, samen met je trainer bepaal je wat jouw doelstellingen zijn of wat jij hoopt te bereiken door middel van personal training. Voor specialistische kennis hebben we verschillende trainers die verstand hebben van hun specifieke tak van personal training. Denk aan revalidatie training en training voor mensen met een verhoogd blessuregevaar.

Olympus Digital Camera

Personal trainer prijzen

Een personal trainer is tegenwoordig niet alleen voor beroemdheden. Bij ons vind je een betaalbare personal trainer in Deventer, die samen met jou werkt aan jouw sportieve doelen. De personal trainer prijzen hangen af van verschillende factoren, waaronder de duur van het traject. Je kan ook losse trainingen afnemen.

Personal training

Personal Training

  • 1x  €65,-
  • 8x €499,-
  • 16x €989,-

Meer informatie 

Duo Personal Training

  • 1x  €85,-
  • 8x €669,-
  • 16x €1299,-

Meer informatie

Small Group Personal Training (4 personen)

  • 1x  €100,-
  • 8x €799,-
  • 16x €1549,-

Meer informatie

Personal Training 6
Personal training 7

Online coaching

Interesse in online coaching of online personal training?
Vraag hier naar de mogelijkheden!

Onze personal trainers

Binnen Studio Perfect werken meerdere personal trainers, met ieder een eigen werkwijze en specialisme. Zo krijg je altijd professionele en persoonlijke begeleiding die bij jou past. Samen kijken wij naar jouw doelstellingen en de beste training om deze doelen te bereiken. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke personal trainers.

Jordi Crew
Fleur Crew
Mees Crew
Annemiek Crew
Max Crew
Stef Crew

Meer dan alleen trainen

Ben je na het sporten toe aan ultieme ontspanning? Zowel in de dames- als herenkleedkamer is een Finse sauna te vinden. Hebben we jou interesse al? We begrijpen als je veel vragen hebt over personal training. Gaat jouw voorkeur uit naar vrijblijvend sportadvies? En heb je geen idee hoeveel lessen je nodig hebt, hoe lang of hoe vaak? Vraag een vrijblijvend sportadvies aan. Dan kijken we samen naar de sportoplossing voor jou!

Meer trainingen bij Studio Perfect

Een ontspannende Yoga, intensieve Body Combat of een klassieke fitnesstraining. Bij Studio Perfect bieden wij het totaalpakket. Diverse sportmogelijkheden met goede apparatuur en begeleiding zijn allemaal te vinden bij onze sportschool in Deventer. Je kan individueel trainen, in grote groepen sporten of kiezen voor small group training. Ga voor de training die bij jou past en jou motiveert je doelen te bereiken!