Wat vindt Rosalie van de Perfect Academy?

Als je de Perfect Academy moet omschrijven in 1 woord, waar denk je dan aan?

Motivatie: door het volgen van Perfect Academy krijg je inzicht en kennis over hoe te sporten, gezond te eten en je eigen nieuwe leefstijl te ontwikkelen. Hierdoor krijg je de motivatie die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Wat heeft de Academy voor jou betekend?

Door het volgen van Perfect Academy heb ik eindelijk dat zetje in de goede richting gekregen waar ik zo veel moeite mee had. Mijn doel was om 10 kilo af te vallen, doormiddel van personal training en het volgen van een voedingsschema is mij dit gelukt! Dit had ik een half jaar geleden nooit verwacht, zelfstandig was mij dit ook niet gelukt en door deze professionele hulp wel.

Nu deze Academy afgerond is word ik nog steeds begeleid en geholpen bij het behalen van mijn nieuwe doel, doormiddel van sportschema’s, wegen en meten en adviezen.

Wat vond je van je trainer?

Jordi Rijker was de afgelopen maanden mijn personal trainer. Naast dat het gezellig is en we goed kunnen kletsen is hij een motiverende trainer die alles eruit haalt wat erin zit. Hij zoekt naar de goede trainingsmethode die specifiek bij jou past en probeert een oplossing te vinden bij de punten waar je vastloopt. Ik was dus zeker tevreden met deze samenwerking.

Zou jij het andere aanraden?

Ik zou Perfect Academy zeker aanraden! Door deze professionele hulp krijg je het duwtje in de rug die je misschien al tijden zoekt.