Wat vindt Linda van de Perfect Academy?

Linda is een echt een succes verhaal. Ze zag op Social Deal een actie om voor een laag tarief 8x bij Studio Perfect te kunnen sporten. Een van mijn collega’s achter de balie vroeg bij haar inschrijving of ze ook interesse had in een meting. Linda had dat absoluut niet maar ach dacht ze wat kan het kwaad bij deze mevrouw niet wetende dat ze was ingepland bij mij. Op de dag van de afspraak meld ze zich netjes bij de bar in verwachting dat de mevrouw bij de balie haar zou meten, tot haar schrik kwam ik de hoek om lopen. Met enige angst liep ze mee wat uiteindelijk reuze zou meevallen. We hadden een erg leuk gesprek en merkte dat Linda het roer echt wilde omgooien. Vol vertrouwen sloot ze zich aan met de Perfect Academy en met wat voor resultaat!

“The only thing that is stopping you from where you are to where you want to go is your comfort zone.” – Dhaval Gaudier

Jordi Rijker | Trainer

4 vragen aan Linda

Als je de Perfect Academy moet omschrijven in 1 woord, waar denk je dan aan?

Intensief

Wat heeft de Academy voor jou betekend?

De Academy heeft ervoor gezorgd dat ik echt de stap kon zetten naar een gezondere levensstijl. Toen ik voor het eerst naar de sportschool ging, wist ik niet waar ik beginnen moest. Krachttraining had ik nooit gedaan en van de fitnessapparaten wist ik helemaal niet hoe die werkten. Tijdens de wekelijkse trainmomenten met mijn trainer werd mij dit geleerd. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt. De Academy heeft er niet alleen voor gezorgd dat dit gelukt is, maar dat ik ook een gezondere levensstijl heb eigen gemaakt.

Wat vond je van je trainer?

Jordi motiveerde mij om uit mijn comfortzone te stappen, waardoor ik mijn doelen kon bereiken die ik al zo lang voor ogen had. Ik heb Jordi ervaren als eerlijk en doelgericht. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste techniek bij de uitvoering van de oefeningen, waardoor je daar tijdens je zelfstandige trainingen weer goed mee verder kan.

Zou jij het andere aanraden?

Ik zou iedereen die graag wil werken aan een gezonder eet- en sportpatroon de Academy aanraden. Het heeft mij het opstapje gegeven die ik nodig had. Het is een programma van 8 weken, waar je de handvaten krijgt om na deze periode door te gaan met sporten op een manier die bij jou past. Waar ik eerder nooit in de sportschool kwam, kan ik me nu niet meer zonder voorstellen.

Resultaten