Caroline Käser | Perfect Athlete

Caroline heeft echt een complete metamorfose gehad. Zowel fysiek als mentaal. Toen ik Caroline ontmoette kwam ze af en toe sporten, er zat geen structuur in haar trainingen en ze wist eigenlijk niet zo goed wat ze moest doen.
Nadat we is een gesprek hadden zijn we begonnen. Eerst structuur krijgen in sporten en voeding, dat is het belangrijkst. Daarnaast spraken we tijdens trainingen over periodiseren, techniek en alle andere zaken die erbij komen kijken. Eigenlijk is er zoveel te vertellen maar het feit is dat ik erg trots ben op Caroline want het is niet altijd leuk en makkelijk maar ze hield zich vast aan het doel en ging zelfs verder want momenteel heeft Caroline zelfs haar eigen Body Pump les! Onze doelen zijn inmiddels al wel 10x veranderd maar vind het erg leuk dat we al zo lang samen trainen en zelfs nu ze groepslesinstructrice is we nog steeds samen trainen.

.
Jordi Rijker | Personal Trainer

Als je de Perfect Academy moet omschrijven in 1 woord, waar denk je dan aan?
Zetje in de rug. De Perfect Academy zorgt ervoor dat je stappen gaat zetten, die je zelf eerder niet durfde.

Wat heeft de Academy voor jou betekend?
Perfect Academy heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik gewicht kwijt ben geraakt, maar het heeft mij ook zekerder gemaakt in het sporten. Door Academy ben ik sporten leuk gaan vinden en is het een dagelijkse routine geworden. Ik vond het eng om bepaalde oefeningen te doen, omdat ik niet wist hoe het moest. Door goede begeleiding heb ik meer inzicht gekregen in het sporten en durf ik meer. Het heeft er ook toe geleid dat ik uit mijn comfortzone gestapt ben, ik ben body pump lessen gaan geven. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook mensen kan inspireren en verder kan brengen in het sporten.

Wat vond je van je trainer?
Jordi is een trainer die goed kan luisteren en je respecteert in je keuzes. Wanneer je met ideeën komt is niks te gek. Je werkt niet in je eentje naar een bepaald doel toe, maar je doet het echt samen. Hij houdt de trainingen uitdagend en doet er altijd een schepje bovenop om er voor te zorgen dat je uit je veilige (safe) zone gaat.

Zou jij het andere aanraden?
Absoluut. Voor iedereen is er winst te behalen met dit programma, of het nou afvallen is of sterker worden.

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt. Loesje.

Lees hier het verhaal van Caroline bij In de Buurt Deventer!