Wat vindt Kirsten van de Perfect Academy?

Ik kan me nog goed herinneren dat Kirsten voor het eerst bij mij in de les stond en tegen me zei: ”Jij bent niet goed”. Woorden die ik ongeveer iedere training te horen krijg. Ze had de motivatie maar geen idee waar ze moest beginnen. Ik vertelde haar over wat de Perfect Academy inhield en ze was direct enthousiast. Kirsten heeft het hele roer omgegooid, ook thuis. Laatst vertelde Kirsten dat ze honderden euro’s per maand bespaard omdat ze zelf kookt en geen eten meer besteld (dat gebeurde wel eens 5x per week).
Momenteel heeft ze een goede leefstijl, sport regelmatig, eten gezond maar genieten ook van een wijntje op het terras!
De resultaten spreken voor zich en is ze het perfecte voorbeeld waar de Perfect Academy voor staat!

Jordi Rijker | Trainer

4 vragen aan Kirsten

Als je de Perfect Academy moet omschrijven in 1 woord, waar denk je dan aan?

Levensstijl

Wat heeft de Academy voor jou betekend?

Het heeft ervoor gezorgd dat ik gezonder ben gaan leven. Ik ben erg gaan letten op mijn voeding (wat ik eerst totaal niet deed!). Ik had een ongezonde leefstijl en sportte niet echt veel. Af en toe ging ik naar de sportschool maar niet met een gericht doel en ook had ik geen idee waar ik mee bezig was. Ik wilde al een hele tijd afvallen maar ik wist niet waar waar ik moest beginnen. Hierdoor deed ik altijd maar wat en ging ik heel weinig eten, maar compenseerde dat weer in het weekend, met veel ongezond eten en vooral veel thuisbezorgd. Hierdoor werd het serieus bezig gaan met mijn doel al gauw weer vergeten.

Toen ik begon met perfect academy werd er samen met Adrie een voedingsschema opgesteld met producten die ik altijd al at. Door deze manier past het schema goed bij je en heb je een richtlijn/houvast.

Voor het sport gedeelte had ik 1 dag in de week training van Jordi. Daarnaast heeft Jordi een schema opgesteld voor de dagen dat je alleen traint. Hierbij kon je ook aangeven hoeveel dagen in de week je nog zelf wilde sporten. Uiteindelijk heb ik nog meer mijn eigen draai aan het voedingsschema gegeven. Nu eet ik gezond en bewust en sport ik 4x per week.

Ik heb geleerd hoe ik oefeningen moet doen op de juiste manier en kan ik mezelf goed redden in de sportschool. Ik ben zelfs personal training gaan nemen door de perfect academy, omdat ik het fijn vind dat ik gepusht word tijdens het sporten en het handig is om gecorrigeerd te worden bij het doen van oefeningen.

Wat vond je van je trainer?

Jordi legt alles goed en duidelijk uit. Ook zorgt hij dat je altijd nog net wat verder gaat dan dat je zelf zou doen. Dus dat is heel erg motiverend! Daarnaast is het ook een gezellige trainer. Hij heeft veel kennis en ontwikkelt zichzelf hier ook nog steeds in, dat is ook voor de deelnemers handig!

Zou jij het andere aanraden?

Als je weinig kennis en ervaring met voeding en sport hebt is het zeker een aanrader. Je kan er veel van leren.

Resultaten