De yoga studio van Deventer

Zoek je een manier om zowel je lichaam als je geest te verrijken? Studio Perfect biedt leden een perfecte oplossing; diverse vormen van yoga. Bij Studio Perfect zorgen wij ervoor dat yoga voor iedereen toegankelijk is. Voor iedereen in Deventer en omstreken openen we dus onze yoga studio. We willen echt wel af van het stereotype yoga. Een gewone en ‘Down to Earth’ aanpak, daar staan we voor. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest. Iedereen traint bij Studio Perfect op zijn eigen niveau.

Onze yoga vormen

Wij geloven in veelzijdigheid. Studio Perfect biedt dan ook een breed scala aan soorten yoga. Op deze wijze is er altijd een les die bij je past. Daarbij biedt het mogelijkheden voor alle niveaus, van beginner tot expert.

Online Yoga

Thuis Online Yoga volgen? Dat kan zeer voordelig met ons online yoga lidmaatschap.

Meer dan 20 Yoga lessen per week. Yin Yoga, Group Fitness Yoga, Flow Yoga, Yoga Dance, Ashtanga Yoga, Pilates, Geleide meditatie en nog meer! De beste Yoga docenten met nationale en internationale ervaring. Je volgt al onze Online Yoga lessen voor €14,99 per maand, maandelijks opzegbaar. Als nieuw lid van Studio Perfect zit Online Yoga bij je lidmaatschap inbegrepen! Bekijk hier onze lidmaatschappen.

Gebruik maken van Online Yoga? Klik op de button hieronder!

Button Online Yoga

Dynamisch

Volg bijvoorbeeld eens een les flow yoga. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende houdingen vloeiend in elkaar overlopen. Hierbij staat de ademhaling centraal. Daarnaast heeft het een positief effect op je vitaliteit en weerstand, waardoor je energieker wordt. Deze vorm van yoga is rustiger en is een aanrader voor beginners. Het laat je ontspannen en zorgt dat je leven er comfortabeler uitziet. Bekijk hier op welke dagen je de lessen kunt volgen.

Afvallen

De kans op diabetes is groot wanneer je overgewicht hebt. Bovendien komen bij overgewicht ook andere zaken kijken, zoals een vergrote kans op hart- en vaatziekten. Is afvallen jouw doel? Bij afvallen is het natuurlijk van belang dat je motivatie en discipline hebt. Maar, Studio Perfect helpt je een stap verder door af te vallen op een gezonde manier. Hiervoor hebben we verschillende programma’s, bijvoorbeeld Perfect Academy of Hot Yoga in Deventer. Naast het verliezen van vet, zal jouw huid mooier worden en zal je sneller herstellen van blessures. Het is daarbij ook zeer doeltreffend voor mensen die kampen met rugklachten en/of knieproblemen.

Kracht & uithoudingsvermogen

Op zoek naar meer kracht en uithoudingsvermogen? Volg dan eens Power Yoga. Deze vorm staat volledig in het teken van meer kracht en energie. De oefenreeks heeft een hoge intensiteit en zorgt ervoor dat je continu warm blijft. Middels deze vorm van trainen gaan je kracht en uithoudingsvermogen er flink op vooruit.

Studio Perfect biedt jou een zeer breed aanbod yoga. Elke les wordt meerdere malen in de week gegeven. Dus, ben je fan van verschillende vormen van yoga in Deventer en omgeving? Je kunt lessen combineren. Studio Perfect biedt 8 verschillende soorten yoga.

Onze lessen

Flow Yoga

Flow Yoga is de stijl van yoga waarin bewuste beweging centraal staat. De yogi beweegt van de ene pose in de ander met een daarbij passende ademhaling. Het doel van Flow Yoga is het bereiken van een innerlijke rust in zowel lichaam als geest.

Group Fitness Yoga

In een groepsetting gaan we van yoga een fitness draai geven. Zo combineren we de stimulansen van yoga zoals zelfbewustzijn en ademhalingstechnieken en verhogen we het tempo om de hartslag tekeer te laten gaan. Kom een keer een les group fitness Yoga volgen!

Hot Yoga

Alle positieven van yoga maar dan met een twist, Hot Yoga is wat jij zoekt. Omwille van het verhogen van de hartslag en het beschermen van de spieren tegen blessure, wordt de temperatuur van de studio verhoogt tot 30+ºC

Geleide Meditatie

Geleide meditatie is de vorm die gelijkgesteld wordt met eenheid. Eenheid met de muziek, ademhaling of een beeld. De yogi wordt geleid door deze ankerpunten.

Yin Yoga

Door posities langer vast te houden, creëer je tijd en ruimte om jouw grenzen te leren kennen en te verleggen. Het rustige karakter van de les Yin Yoga, in combinatie met de tijd die je kunt nemen, maakt deze vorm van yoga zeer prettig voor de deelnemers.

Yoga Dance

De naam zegt het al. Yoga Dance combineert yoga met verschillende dansstijlen. Waar het van origine een combinatie is tussen yoga, martial arts en native dance combineren wij het ook met moderne dansvormen zoals Jazz en Tango

Power Yoga

Power yoga is een les die behoort tot de stroming van de hatha yoga en is gebaseerd op de ashtanga yoga. Een stroming die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel door het gebruik van het lichaam. Power yoga is een dynamische les waarbij wordt gewerkt met een wisselende serie van krachtige houdingen die op het ademritme wordt uitgevoerd.

Studio Perfect in Deventer

Studio Perfect biedt een all-in oplossing voor iedereen die actief bezig wil zijn en wil werken aan zijn/haar lichaam en geest. De mogelijkheden zijn oneindig bij Studio Perfect in Deventer. Het uitgebreide aanbod aan faciliteiten en de all-inclusive formule maken Studio Perfect uniek. Naast Yoga zalen beschikt Studio Perfect in Deventer over fitnesszalen, moderne douche- en kleedruimtes, een gezellige bar, sauna en zonnecabine’s. Daarnaast bieden we:

  • Individuele training
  • Groepslessen
  • eGym
  • Personal training
  • Fysiotherapie
  • Kinderopvang

Yoga lessen volgen in Deventer?

Wil je graag onze lessen volgen? Neem dan contact op met Studio Perfect. Je kunt naast ons brede aanbod gebruik maken van onze all-inclusive formule. Je hebt de keuze uit een variërend aanbod abonnementen. Benieuwd welk abonnement bij jou past? Bekijk hier het aanbod.

Wil je ervaren of Studio Perfect biedt wat jij zoekt? Een rondleiding is vrijblijvend en gratis! Boek hier je rondleiding!

Mocht je kennis willen maken door te sporten (of één keer willen sporten) vragen wij €15,-. Boek hier je dagpas!

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. Je kunt op verschillende manieren contact met ons op nemen: