Lot Jeurnink| Perfect Athlete

Olympus Digital Camera

De altijd vrolijke Lot!

Lot was zelf al super gemotiveerd bezig, via Personal Body Plan had ze de draad al goed opgepakt. Alleen blijkt in de praktijk dat het uitvoeren van oefeningen toch een stuk lastiger blijkt te zijn. Lot was dan ook een typisch voorbeeld van waar de Perfect Academy voor bedoeld is! Een paar lesjes om daarna zelf door te kunnen. Persoonlijk vond ik het erg leuk om Lot te trainen, super gemotiveerd en op zoek naar de puntjes op de i. Helemaal tof dat we nu nog steeds om de week een Personal Trainer sessie hebben. We blijven bouwen!

Jordi Pt
Jordi Rijker | Personal Trainer

Als je de Perfect Academy moet omschrijven in 1 woord, waar denk je dan aan?

Leerzaam

 

Wat heeft de Academy voor jou betekend? 

De Perfect Academy heeft me geholpen om m’n leefstijl helemaal om te gooien en plezier te hebben in fitness. Hiervoor heb ik ook wel eens in de sportschool gesport, maar durfde ik nooit wat bij het kracht gedeelte te doen. Puur omdat ik niet wist hoe ik het moest doen. Bij de Perfect Academy wordt veel gewerkt aan de technieken, dit zodat je straks goed zelfstandig kan trainen. Echt super fijn!

Je krijgt naast de personal training een eigen trainingsschema om ook zelf te gaan trainen. Hiervoor liet Jordi mij een app zien waarin je dit kan bijhouden, heel erg handig.

Naast het sporten krijg je ook metingen en adviezen. Bij de metingen leer je veel over hoe je lichaam veranderd in dit traject. Tussendoor kijk je ook samen met je trainer naar je voedingspatroon om zo goed mogelijk resultaat te boeken en zo je doel te behalen.

 

Olympus Digital Camera

Wat vond je van je trainer?

Jordi is een hele fijne en gezellige trainer. Hij heeft me veel geleerd over fitness. Jordi is echt een professionele trainer en leert je naast fitness ook veel over je lichaam. Hij pusht je met de personal trainingen net even wat verder dan je zelf zou doen en denkt te kunnen. Hij laat je weten wanneer oefeningen technisch beter moeten, maar is ook zeer complimenteus wanneer oefeningen goed gaan. Dit werkte voor mij heel motiverend. Het waren pittige trainingen waar het maximale eruit wordt gehaald. Spierpijn gegarandeerd!

 

Zou jij het andere aanraden?

Absoluut! Het heeft me erg geholpen bij de stap naar een gezonder en fitter leven. Ik heb nu gewoon zin om te gaan trainen en mezelf weer uit te dagen. De Academy was voor mij een perfecte opstap naar dit leven en om mijn uiteindelijke doelen te behalen.

 

Olympus Digital Camera