eGym

Op zoek naar dé manier om fitter & vitaler te worden? Je wilt er niet teveel tijd aan besteden, maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met de eGym-Cirkel.

eGym Deventer

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Je kunt bij Studio Perfect gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vraag een proeftraining aan, wij nemen contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.

eGym Deventer
eGym Deventer
eGym Deventer
eGym Deventer