Fit worden bij Studio Perfect

Wil je graag fit worden en ben je op zoek naar een sportschool? Kom dan eens langs bij Studio Perfect. Als je fit wilt worden zit je bij ons goed. Wij hebben de geschikte apparatuur, een ruim aanbod aan sportmogelijkheden en specialisten die jou begeleiden om jouw doel te bereiken.

Mogelijkheden Studio Perfect

Om fit te worden kun je bij Studio Perfect terecht voor individuele training zoals cardio, fitness, eGym, functionele en/of circuittraining op ons ruime aanbod aan apparatuur. Afhankelijk van jouw specifieke doel maakt één van onze instructeurs een trainingsprogramma op maat zodat jij optimaal kunt trainen. We beschikken ook over de interactieve eGym app. Zo kun je eenvoudig je trainingsstatus bekijken en kunnen onze trainers de training bijstellen of aanpassen, zodat je altijd de juiste en gepaste oefeningen uitvoert. Heb je liever wat extra begeleiding? Ook dat is mogelijk! Een personal training begeleidt jou om zo de training te optimaliseren en jouw doel om fit te worden te bereiken.

Hulp bij fit worden

Weet je niet waar je moet beginnen met het fit worden? Studio Perfect helpt je graag. Met ons Perfect Academy Program ontvang je een persoonlijk programma waardoor je na acht weken precies weet wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Jouw persoonlijke programma bestaat uit een persoonlijk beweegplan, persoonlijk voedingsadvies, coaching gesprekken, personal training per week, techniek trainingen en intensieve begeleiding op het gebied van sport en voeding. Na het volgen van dit programma heb jij een succesvolle stap gezet in de richting van een gezonder en fitter leven.

Abonnementen sporten Studio Perfect

Studio Perfect biedt diverse abonnementen aan. Binnen elk abonnement kun je gebruik maken van ons ruime aanbod op het gebied van groepslessen, yoga of individueel trainen. Daarnaast kun je kiezen voor één keer per week sporten of juist voor onbeperkt sporten. Ben je student? Dan kun je gebruik maken van een speciaal kortingsabonnement. Neem gerust contact op om te overleggen welk abonnement het beste past bij jouw doel om fit te worden.

Contact fit worden Studio Perfect

Ben je enthousiast geworden en wil je Studio Perfect inschakelen om fit te worden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Iedereen is welkom bij ons. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de sfeer en de mogelijkheden? Meld je dan aan voor een proefdag om te ervaren hoe het is om te sporten bij Studio Perfect.

Fit Worden bij Studio Perfect
Fit Worden