28 oktober 2022

Leswijzigingen per 1 november 2022

Maandag
17.00u RPM, extra in het rooster

Woensdag
10.00u Body Pump, i.p.v. Body Step

Vrijdag
12.30u Body Balance, extra in het rooster

Groepslesrooster

Lianne

NIEUWE COLLEGA: LIANNE
Mijn naam is Lianne en woon in Deventer samen met mijn man, dochter en hond. Vorig jaar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Body Balance. Ik was direct enthousiast door de flexibiliteit en kracht wat in de les terugkomt en hierbij merkte ik dat het mij hielp om te ontspannen. Na het succesvol afronden van de Body Balance opleiding heb ik ook mijn passie voor het lesgeven gevonden. Ik kom per november team Studio Perfect versterken als Body Balance instructeur. De les is gepland op vrijdag om 11.30u. Ik hoop jullie allemaal snel te zien, ik heb er erg veel zin in!

Actie

RESERVERINGEN GROEPSLESSEN
Natuurlijk snappen we dat je bij het maken van de reservering altijd de intentie hebt om lekker te komen sporten en natuurlijk kan er altijd iets tussen komen op het laatste moment. Wel willen wij je vragen om tijdig af te melden zodat er ruimte is voor andere deelnemers. Soms wordt dit pas heel kort voor een les gedaan en dan is er te weinig tijd voor een nieuwe sporter om nog deel te nemen. Het zou zeer prettig zijn als we daar allemaal op kunnen letten. Bedankt alvast!