3 juni 2024

5h0a6431

Restyle Studio One!
In de periode van 22 t/m 31 augustus wordt Studio One gerestyled. Naast een nieuwe look wordt de complete geluids- en lichtinstallatie vernieuwd, zodat Studio One ‘next level’ zal worden. Nog meer sfeer, nog meer beleving! Je zal vast begrijpen dat er tijdens de werkzaamheden in deze periode geen lessen in Studio One gevolgd kunnen worden, deze vervallen daarom in de genoemde periode. De periode om Studio One te restylen is door ons bewust gekozen in een rustige periode en wij zullen uiteraard een aantal alternatieve lessen in de overige ruimtes plannen. Zondag 1 september gaat Studio One feestelijk in gebruik worden genomen met een geweldig event!

38b0db05 7966 9785 A587 82ca3ed15bab

Genieten van buiten
Ons nieuwe terrasmeubilair is gearriveerd! Heerlijk om met mooi weer lekker buiten te zitten. Om de fietsenstalling en ingang bereikbaar te houden hebben we een handige opstelling bedacht. Natuurlijk mag je even een stoel verplaatsen als dat handiger uitkomt, maar wil je deze dan ook weer netjes terug zetten?

0418c2cf F919 2e01 8c40 20a9b77cfee2

Samenwerking met ESN!
ESN (Elite Sports Nutrition) is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in de sport supplementen wereld en hebben afgelopen jaar ook de eerste prijs gekregen voor het populairste whey-eiwit van Duitsland.

Studio Perfect krijgt, vanuit sporters, regelmatig vragen over eiwitten en andere suppletie. We hebben besloten daar gehoor aan te geven en trekken nu één lijn door met advies naar een aansluitend product.

ESN staat voor maximale prestaties en maximale smaak. De producten ondergaan strenge controles en bestaan alleen uit de allerbeste ingrediënten. Het resultaat: een unieke smaakervaring die onovertroffen blijft in het high-performance segment – gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Bij ieder product van ESN zijn er laboratoriumhandleidingen vol met details over hun producten.

Een van de meest unieke producten die zij aanbieden is de Isolate Whey. Dit is niet het traditionele eiwitpoeder met vanillesmaak maar een verfrissende, heldere eiwitdrank met tot 26 gram eiwit per portie – vrij van suiker, vet en lactose. Wij bieden de volgende smaken aan: peach ice tea, fresh cherry en raspberry.

Heb je vragen over onze producten en het toepassen hiervan in jouw sport en eetschema, kun je uiteraard terecht bij onze fitnesstrainers

41cce14e 16aa 4dfe 6212 090386152796

Zomerrooster groepslessen
Ook in de zomer bieden wij een zeer volledig groepslesrooster. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een les uitvalt, houd daarom de app in de gaten. In de app staat het actuele rooster zodat jouw reservering zorgt dat je altijd kunt deelnemen.

8caf4106 550c A0b7 Ba2d B76306d4ab91

Power Yoga nieuw in het rooster
Power Yoga is een les die behoort tot de stroming van de Hatha Yoga en is gebaseerd op de Ashtanga Yoga. Een stroming die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel door het gebruik van het lichaam. Power yoga is een dynamische les waarbij wordt gewerkt met een wisselende serie van krachtige houdingen die op het ademritme wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de banda’s (energiestromen) en de mogelijkheid tot het uitvoeren van een geconcentreerde ademtechniek, de ujjayi. Vanaf 6 juni is Power Yoga elke donderdag om 07.30u te volgen bij Vera.

Vera | Team Studio Perfect 

Vera

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera en ben 28 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort, maar woon inmiddels alweer bijna 9 jaar in het mooie stadje Deventer samen met mijn katje Loki. Ik ben werkzaam als psycholoog en in mijn vrije tijd ben ik graag in beweging (onder andere yoga natuurlijk, maar ook surfen/skaten/squashen/dansen/hiken), ben ik veel bezig met voeding en hou ervan om te koken, te reizen, in de natuur te zijn en nieuwe dingen uit te proberen. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Hygiëne
Ons team werkt erg hard om te zorgen dat er in een schone, veilige omgeving gesport kan worden. Het gebruik van een handdoek, het dragen van schone schoenen en kleding en het reinigen na gebruik van apparatuur helpt hier enorm bij. Vandaar dat wij iedereen hier van harte op attenderen.

Actie!

Actie Juni 2024

Button Aanmelden