Dit is Studio Perfect!

“We hopen dat mensen juist met meer energie weggaan dan waar ze mee gekomen zijn.” Oprichters Arthur Rijker & Patricia Fontana van Studio Perfect

Jarenlang hebben Arthur en Patricia nationaal en internationaal les gegeven, waaronder een groot gedeelte daarvan als Master Trainers van Les Mills. Hieronder zie je een kleine impressie.

 

Onze geschiedenis

75

Als bedrijfsleider in een modezaak en bouwkundig ingenieur bij een architectenbureau, lag het starten van een eigen sportonderneming misschien niet direct voor de hand. Toch bestaat Studio Perfect van Patricia Fontana en Arthur Rijker al ruim dertig jaar.

“Het werken in de winkel was leuk, maar het gaf me niet zoveel energie dat ik het mezelf fulltime zag blijven doen”, zegt Patricia. En dus besloot ze haar passie voor yoga te volgen, samen met Arthur.

“We gingen lessen geven naast onze fulltime banen, ’s avonds en in de weekenden.” Na acht maanden was het klantenbestand zo gegroeid, dat Patricia haar weken ermee kon vullen. “Een jaar erna stonden we voor de keuze om mensen aan te nemen, toen besloot ook ik volledig in het bedrijf mee te draaien”, zegt Arthur.

Starten in de Smedenstraat

Dat bedrijf bevond zich toen nog in de Smedenstraat. “In een studio die ongeveer net zo groot is als onze bar tegenwoordig”, lacht het duo. “Maar alles zat erin.” Al gauw groeide Studio Perfect uit zijn sporthemdje. “Bij zo’n vijfhonderd leden waren we echt te groot geworden, in 1994 verhuisden we naar de Ceintuurbaan. Het waren twee gymlokalen, waarvan we er eerst maar eentje gebruikten. Tot we nog verder groeiden en ook de andere zaal erbij betrokken. Zo zijn we steeds verder uitgebouwd.”

Niet alleen het pand groeide, ook hun eigen kennis. “We realiseerden ons heel goed dat we met het menselijk lichaam gingen werken en dus hebben we alle mogelijke opleidingen gevolgd, ook internationaal.” Jarenlang hebben Arthur en Patricia ook nationaal en internationaal les gegeven, waaronder een groot gedeelte daarvan als Master Trainers van Les Mills. Hieronder zie je een kleine impressie.

Familiebedrijf

Studio Perfect is een echt familiebedrijf zo werken zoon, dochter en opa (vader van Arthur) allemaal bij Studio Perfect. ”Het is fijn om familie te werken, ze hebben dezelfde energie: hard werken en veel delen”. Samen met vijftig medewerkers bieden ze inmiddels de meest uiteenlopende sport- en yogalessen aan. Zowel in groepsverband als individueel en ze zijn trots op hun crew van gedreven sportinstructeurs.

4745cd2a A56b 4ace 93e2 7ed92b34876a

Studio Perfect

En waar de naam Studio Perfect vandaan komt? “Iedereen is perfect, met zijn of haar eigen imperfecties”, zegt Patricia. Het geeft weer hoe ze naar hun gasten kijken. “Van jonge mensen tot de dame van 86. Het gaat er hier niet alleen om hoe fit je fysiek bent, maar dat je lekker in je vel zit. Ook mentaal.”

Benieuwd naar Studio Perfect anno nu?

Bekijk de onderstaande beelden!

 

Bekijk ook:

Onze Crew Website Onze Locatie Website