Yoga Deventer

Studio Perfect biedt een oplossing voor iedereen die wil werken aan zijn of haar lichaam en geest. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en een all-inclusive formule. Wil je graag individuele training? Of sport je liever samen? Studio Perfect biedt zowel individuele als groepslessen. In Deventer bieden wij ook vele vormen van yoga aan. Als je wilt werken aan je lichaam en geest, kracht en uithoudingsvermogen of graag wilt afvallen, ben je bij Studio Perfect aan het juiste adres.

Aanbod yoga Deventer 

Studio Perfect biedt yoga op alle niveaus, van beginner tot expert. Wij bieden een groot scala aan yoga in Deventer, zodat er altijd een les is die bij je past. Zo bieden wij bijvoorbeeld Yin Yoga aan in onze sportschool in Deventer. Dit is een soort yoga waarbij je werkt aan je flexibiliteit en je tot rust kunt komen. Studio Perfect biedt Yin Yoga aan als groepsles op verschillende tijden per week. Deze yogales is goed te combineren met een actieve sport. Een andere yogavorm die wij aanbieden in omgeving Deventer is Hot Yoga. Bij deze yogavorm worden ademhalingsoefeningen gecombineerd met warmte. De ruimte waarin de les plaatsvindt wordt verwarmd tot 30 graden Celsius. Naast Flow Yoga en Hot Yoga bieden we onder andere ook Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Yoga Dance aan. Benieuwd wat het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op.

Yoga Deventer

Waarom yoga?

Je kunt yoga uitoefenen om verschillende redenen, bijvoorbeeld voor een dynamisch effect. Hierbij staat je ademhaling centraal en heeft het een positief effect op je vitaliteit en je weerstand, waardoor je meer energie krijgt. Een andere reden is omdat je graag wilt afvallen. Studio Perfect helpt je de motivatie en discipline te krijgen om op een gezonde manier af te vallen. We bieden verschillende programma’s in Deventer waarbij je met yoga snel kilo’s verliest. Ook zal je huid mooier worden en zal je sneller herstellen van blessures.

Wil je juist je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren? Ook daar hebben wij lessen voor, zoals Power yoga. Deze yoga vorm staat volledig in het teken van kracht en energie. Door de hoge intensiteit blijf je continu warm. Elke vorm van yoga wordt in Deventer meerdere keren in de week gegeven. Dus wil je snel je uithoudingsvermogen en kracht verbeteren? Dat kan bij Studio Perfect.

Contact yoga Deventer

Heb je nog vragen over de verschillende vormen van yoga die wij aanbieden in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een variërend aanbod abonnementen. Weet je nog niet zeker of Studio Perfect bij je past? Dat is geen probleem! Bij ons heb je de mogelijkheid om het sporten een keer gratis uit te proberen.

Yoga In Deventer