Yin Yoga in Deventer

Werk aan je flexibiliteit en kom tot rust met Yin Yoga in Deventer. Studio Perfect biedt Yin Yoga aan als groepsles op verschillende tijden per week. Deze yogales is goed te combineren met een actieve sport.

Waarom Yin Yoga in Deventer?

Met Yin Yoga in Deventer herstel en versterk je bindweefsel en gewrichten. Gezond bindweefsel en soepele gewrichten zorgen dat je jouw spieren nog krachtiger kan gebruiken, waardoor deze vorm van yoga ook bijdraagt aan betere prestaties tijdens andere trainingen. Tijdens Yin Yoga laat je spieren los door een aantal minuten in één positie te zitten. Hierdoor verken en verleg je grenzen. Deze rustige yogales biedt ruimte om tot rust te komen en volledig te focussen op jezelf.

Yin Yoga In Deventer

Yoga bij Studio Perfect

Of je nu een beginner bent of al een gevorderde yogi, er is altijd een yogales die bij je past; van Yin Yoga tot Power Yoga in Deventer. Wij zorgen graag voor veelzijdigheid en dat zie je ook terug in ons yoga-aanbod. Bij Studio Perfect kan je naast Yin Yoga ook terecht voor een ruim aanbod aan andere yoga lessen:

  • Flow Yoga – Flow yoga verhoogt je weerstand, energieniveau en verbetert je vitaliteit. Gedurende deze les lopen bewegingen vloeiend in elkaar over en staat ademhaling centraal.
  • Group Fitness Yoga – Tijdens deze les worden yogahoudingen gecombineerd met fitness. Het vermindert stress en geeft meer energie.
  • Hot Yoga – Met Hot Yoga voer je in een ruimte van ongeveer 30 graden Celsius yogahoudingen en ademhalingsoefeningen uit.
  • Lu Jong Yoga – Dit is een Tibetaanse vorm van yoga waar de geest tot rust komt.
  • Meditatie Yoga – Je wordt door een docent begeleid tijdens de meditatie om zo lichaam en geest te ontspannen.
  • Power Yoga – Met oefeningen op hoge intensiteit verbetert niet alleen je lenigheid, maar ook je kracht en uithoudingsvermogen.
  • Restorative Yoga – Dit is een herstellende vorm van yoga die focust op ontspanning en rustig ruimte maakt in rug, schouders en heupen.
  • Vinyasa Yoga – Met Vinyasa Yoga lopen de bewegingen op een vloeiende en creatieve manier in elkaar over. Er wordt veel aandacht besteed aan de yogaprincipes, waardoor dit een prettige les is voor beginners.
  • Yoga Ashtanga Vinyasa – De nadruk ligt op fysieke aspecten, waarbij je lichaam en ademhaling op de proef worden gesteld.
  • Yoga Dance – Yogabewegingen worden gecombineerd met martial arts, native dance, jazz en moderne dans. Met gevarieerde muziek staat Yoga Dance vooral in het teken van beleving.

Meer dan alleen Yin Yoga in Deventer

Bij Studio Perfect krijg je toegang tot alle apparaten en gewichten om volledig te kunnen werken aan jouw doelstellingen. Je kunt zowel individueel als in groepsverband bij ons trainen. Wij bieden fitness, cardio, eGym en circuittraining als mogelijkheden voor individuele training. Gaat je voorkeur uit naar trainen met anderen? Dan kan je kiezen uit één van onze vele groepslessen; van een intensieve RPM tot een krachtige BodyPump. Wat je ook zoekt in een training, bij ons vind je zeker een trainingsvorm die bij jou past. Wil je Yin Yoga of onze andere trainingen uitproberen in Deventer? Vraag dan een gratis dagpas aan.

Yin Yoga In Devenyer Groepsles

 

Actie Online Yoga Vierkant