Kinderopvang tijdens sporten

Wil je graag sporten, maar is de normale kinderopvang geen optie? Neem je kinderen gezellig mee. Bij Studio Perfect bieden wij een eigen kinderoppasservice aan. Terwijl jij sport zorgen onze medewerkers voor het vermaak van je kind(eren). In onze kinderoppas werken alleen bevoegde medewerkers die met goede zorg op je kind(eren) letten. Dat is het voordeel van een sportschool met kinderopvang. Volgens het reguliere rooster is de kinderoppas geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Belang van het sporten

Wij bij Studio Perfect vinden het belangrijk dat onze gasten, ongeacht familiesituatie, moeten kunnen sporten. Daarom is het voor veel ouders fijn dat wij bij onze sportschool een kinderoppas hebben. Onze bevoegde collega’s met veel ervaring rondom kinderen ontzorgen je compleet zodat jij zelf topfit blijft. De kinderopvang in onze sportschool is elke ochtend beschikbaar.

Veel extra’s!

Iedereen die bij Studio Perfect sport kan genieten van veel extra’s! Wij vinden het belangrijk onze gasten op zoveel mogelijk vlakken te voorzien van goede faciliteiten. Zo bieden wij bij onze sportschool, naast een kinderopvang, onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Begeleiding: Onze gediplomeerde instructeurs kunnen je voorzien van een trainingsprogramma op maat. Dit trainingsprogramma wordt compleet afgestemd op jouw doelstellingen, interesses en eventuele blessures.
  • Sauna: De kleedruimten beschikken over een Finse sauna met onbeperkte toegang.
  • Koffie & thee : Binnen je lidmaatschap kan je bij ons genieten van een lekkere bak koffie, kopje thee of een verfrissende sportdrank.
  • Fysiotherapie: Fysiotherapiepraktijk Fysicx is gevestigd binnen Studio Perfect en is toegankelijk voor zowel leden als niet leden.
  • Sportmassage: In samenwerking met Massagepraktijk & Healing Deventer is het mogelijk om voor een sportmassage bij Stefan Duteweert langs te komen.

De sportmogelijkheden van een sportschool met kinderopvang

Bij Studio Perfect kun je kiezen voor individuele training, groepslessen en Yoga. In onze moderne sportruimte krijg je toegang tot alle apparaten en gewichten om volledig te kunnen werken aan jouw doelstellingen. Individuele training is mogelijk door middel van fitness, cardio, eGym en circuittraining. Train je liever met gezelschap? Dan zijn onze groepslessen zeker iets voor jou; van een ontspannen yoga les voor flexibiliteit tot een intensieve RPM les om af te vallen. Je kan bij ons verschillende lessen volgen op verschillende tijden. Waar je interesses ook liggen bij ons vind je zeker een trainingsvorm die bij jou past.

Contact sportschool met kinderopvang

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Studio Perfect biedt? Neem dan contact met ons op of ervaar alles zelf en vraag een dagpas aan. Zo kan je vandaag al gebruik maken van onze sportschool met kinderopvang.

Sportschool Met Kinderopvang 1