Sport In Deventer 1Sport in Deventer

Wil je graag sport beoefenen in Deventer? Bij Studio Perfect beschikken we over een ruim aanbod aan sportmogelijkheden. Wil je graag sterker worden, conditie opbouwen of juist afvallen? Alles is mogelijk. We hebben de juiste apparatuur en specialisten in huis die je begeleiden om jouw trainingsdoel te behalen. Onze visie is ook wel: ‘’Energizing People’’. Zo bieden wij onder andere een uitstekende begeleiding, inrichting van onze accommodatie en de nieuwste trainingsmethodes. We doen er graag alles aan om je te stimuleren en motiveren om te werken aan een gezonde levensstijl.

Ons aanbod

Maar welke sport kun je beoefenen in Deventer? Wat je trainingsdoel ook is, samen met onze specialisten vinden we de geschikte keuze. Als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet hoe je moet beginnen met het sporten, kan je kiezen voor de Perfect Academy. Dat is een persoonlijk programma waarbij jij na 8 weken precies weet wat je moet doen en hoe je dat doet. Ook bieden we individuele trainingen in cardio, fitness, eGym en functionele en/of circuittraining. Afhankelijk van je doel bieden we ook groepslessen in verschillende sporten. Wil je meer begeleiding tijdens het sporten? Kies dan voor personal training. Wij helpen je graag bij het vinden van een sportvorm in Deventer die bij jouw wensen en behoeftes past.

Abonnement voor sport in Deventer

Binnen elk abonnement kun je gebruik maken van ons ruime aanbod met betrekking tot groepslessen, yoga of individueel trainen. Je kunt bij onze sportschool kiezen voor een algemeen abonnement of een dalurenabonnement. Met een dalurenabonnement sport je zeven dagen per week tussen 12:00 en 17:00 in Deventer. Ben je student? Goed nieuws! Als student kun je namelijk gebruik maken van een speciaal kortingsabonnement. Zo kun je zeven dagen per week sporten tegen een gereduceerd tarief. Tot slot kun je ook gebruik maken van een prepaid systeem. Je sport dan in Deventer wanneer het jou uitkomt zonder een vast abonnement. Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welk abonnement het beste past bij jouw doel.

Kom langs!

Enthousiast geworden en wil je beginnen aan een nieuwe sport in Deventer? Neem gerust contact met ons op of kom langs. Dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd naar de sfeer bij Studio Perfect? Dan kun je je ook aanmelden voor een gratis proefdag. Zo kun je ervaren hoe het is om te gaan sporten bij onze sportschool. Wil je alvast een abonnement aanvragen? Dat kan! Voel je welkom bij Studio Perfect!