Personal trainer Deventer

Mensen die gaan sporten, hebben vaak een persoonlijk doel. Een gezondere lifestyle creëren, spieren kweken of juist afvallen. Zonder de benodigde kennis en begeleiding ga je het gewenste resultaat niet bereiken. Dat is best frustrerend als je zo hard je best doet. De meeste mensen verliezen al gauw de moed na een paar weken zonder resultaat. Gevolg is dan dat zij stoppen met hun work-outs. Door op een doelgerichte wijze te trainen en te eten behaal je binnen de kortste keren je persoonlijke doel en wordt je fit! Ben je op zoek naar een personal trainer in Deventer of omgeving, omdat je je persoonlijke sportdoel wilt bereiken? Ga dan in gesprek met Studio Perfect, want wij begeleiden je proces richting het resultaat van begin tot eind. Een andere optie is meedoen aan ons Perfect Academy Program.

Jouw persoonlijke doel

Iedereen heeft andere behoeften en daarnaast zit ook elk lichaam anders in elkaar. Bij Studio Perfect in Deventer stelt de personal trainer samen met, jou een trainingsschema op met aanvullende lifestyle coaching en een passend voedingsadvies. Dit alles afgestemd op je eigen lichaam en je behoeften. Er bestaan verschillende persoonlijke doelen. Een voorbeeld kan fatburn zijn. Dat is een conditionele training in combinatie met spierversterkende oefeningen, die gericht zijn op vetverbranding. Of wil je misschien juist sterker te worden? Door middel van krachttraining worden je spieren, botten en pezen sterker. Dit draagt bij aan een beter functioneren en een betere houding. Samen met de personal trainer in Deventer behaal je het door jou gewenste persoonlijke doel.

Personal trainer Deventer

Afvallen onder begeleiding

De kans op diabetes, een hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterol is vaak hoger bij mensen met overgewicht. Er bestaat ook een grotere kans op hart- en vaatziekten. Sporten en gezonde voeding dragen bij aan een gezondere levensstijl, een gezond gewicht bereiken en het behouden daarvan. Afvallen op een gezonde manier doe je bij Studio Perfect! De personal trainer vrouw / man gevestigd in Deventer zorgt, door middel van het eigen programma Perfect Academy, voor actieve begeleiding tijdens het proces. Het persoonlijke proces wordt ondersteund met gezamenlijke trainingen en bijeenkomsten vol informatie. Hierdoor is het gemakkelijker om je streefgewicht aan te houden. Vind je het prettiger om samen af te vallen? Neem dan deel aan een van onze groepslessen, speciaal gericht op afvallen.

Maak kennis met jouw personal trainer in Deventer

Ervaar je momenteel weinig resultaat omtrent je persoonlijke sportdoel en ben je enthousiast geraakt om samen met een personal trainer aan de slag te gaan? Studio Perfect komt dan graag met je in contact! Wij zijn gevestigd in Deventer, waar onze personal trainer je graag ontvangt. Door kennis met je te maken en de voorafgaande vorderingen te bekijken, zien wij waar ruimte ligt voor verbetering. Samen stellen we een plan op waarmee je binnen no-time je doel gaat behalen. Twijfel niet en kom in beweging! Plan je vrijblijvende afspraak in bij Studio Perfect: de gespecialiseerde personal trainer in Deventer.

Personal Trainer Deventer Bij Sportschool Deventer