18 maart 2022

Wij bestaan 30 jaar!

75

Op de dag dat de lente begint, 21 maart, bestaan wij dit jaar alweer 30 jaar!
Zonder onze leden was dit nooit mogelijk geweest, daarom willen wij je ontzettend bedanken!

Uiteraard vieren wij dit jubileum graag met onze gasten en hebben een leuke feestweek op het programma staan. Profiteer van onze ‘deel & win’ actie en neem tijdens de ‘bring a friend’ dagen gratis één of meerdere vrienden mee om samen te komen sporten. Geniet van de Les Mills lanceringen en wat dacht je van sporten tijdens de ‘techno night’?

Acties
Wie jarig is trakteert! Voor al onze leden ligt er op maandag 21 maart een leuk presentje klaar, maar dat is niet alles. Voor zowel onze leden als niet leden zijn er leuke acties:

Deel & Win 
De hele week is er via onze social media kanalen een ‘Deel & Win’ actie met mooie prijzen.

– 1x Premium jaarlidmaatschap t.w.v. € 660,-
– 5x Personal Training Sessies t.w.v. € 50,- per sessie
– Perfect Academy t.w.v. € 250,-
– 5x Beauty behandeling van 45 minuten naar keuze bij Loelle
– 2x Entree bewijs voor de sauna bij Quality Wellnessresorts. Deze zijn in te zetten bij alle vestigingen van Quality Wellnessresorts (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck of Thermen Bad Nieuweschans) t.w.v. € 42,50 per persoon
– 7x Beauty pakket van Pour Vous

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prijzen hou de Studio Perfect Facebook pagina in de gaten. Deel & win!

Bring a Friend 
Ben jij lid bij Studio Perfect, dan kun jij donderdag 24 en vrijdag 25 maart één of meerdere personen meenemen om samen te sporten. Samen deelnemen aan een groepsles? Reserveer dan via onze receptie een plek in de les naar keuze. Wanneer je samen komt fitnessen meld jij je samen met jouw introduce(s) aan bij de receptie.

30 dagen voor € 49,- 
Geen lid en wil jij Studio Perfect eens zelf ervaren? Dan is de 30 dagen sporten actie iets voor jou! 30 dagen onbeperkt sporten, met vele extra’s als koffie, thee, sauna, kinderoppas die allemaal inbegrepen zijn.

Lees alle voordelen en voorwaarden op www.studioperfect/lidmaatschappen/actie
Deze actie loopt van 21 maart t/m 30 april 2022

Thermen Pour Vous Logo 2015 Loelle

Programma feestweek

Maandag 21 maart 
Vandaag bestaan wij 30 jaar en wie jarig is trakteert! Voor alle leden die komen sporten ligt er een leuk cadeautje klaar. Ook starten wij vandaag met de nieuwste Les Mills lessen.

Speciaal vandaag:
20.30u Body Balance lancering, Maria en Mirella
30 jaar SP waarvan ruim twintig jaar Body Balance, de Les Mills les waar Patricia Fontana aan de wieg stond als trainer en docent. Inmiddels release 95 en de club 30 jaar in Deventer. Genoeg aanleiding voor een duoles van Maria en Mirella. BB 95 met een sausje late night en Laid back op maandagavond 21 maart om 20.30 en op zaterdag 26 maart om 10.00 uur. Wees welkom en laat je late night en laid back vervoeren door double M.

Dinsdag 22 maart 
Speciaal vandaag:
18.00u Body Pump door Caroline. Trek jouw Happy Socks aan!

Woensdag 23 maart  
Speciaal vandaag:
19u Body Pump lancering Caroline & Arthur

Donderdag 24 maart  
Bring a friend: Wil je samen deelnemen aan een groepsles? Reserveer dan via onze receptie een plek in de les naar keuze. Wanneer je samen komt fitnessen meldt jij je samen met jouw introduce aan bij de receptie.

Speciaal vandaag:
18.00u Body Pump door David & Linda. Thema is “Wildlife”! Denk hierbij aan wilde dieren en dergelijke….
Vind je het leuk om jouw kleding aan te passen op dit thema, doen! David & Linda doen dit zeker

Vrijdag 25 maart 
Bring a friend: Ook vandaag kun je komen sporten met een introducé.

Speciaal vandaag:
Techno Friday night.

Zaterdag 26 maart  
Speciaal vandaag:
10.00u Body Balance lancering, Maria en Mirella

Ooit bij Studio Perfect gesport? 
Ook aan onze ex-leden denken wij. Om te laten zien dat Studio Perfect constant in beweging is, nodigen wij onze ex-leden van harte uit om in de maand april een week gratis te komen sporten.
Lees hier alle voorwaarden

Geschiedenis
21 maart 1992 starten wij, dankzij geleend geld van de ouders van Patricia, Studio Perfect. In die tijd werkte Patricia als bedrijfsleidster in een modewinkel en Arthur als bouwkundig ingenieur op een architectenbureau. Het werken bij Studio Perfect deden wij naast onze reguliere baan.

Na de start zijn wij direct begonnen met het volgen van opleidingen op het gebied van groepslessen en fitness om te zorgen dat wij onze leden op een verantwoorde wijze aan hun gezondheid konden laten werken. Binnen een paar jaar waren wij in het bezit van alle benodigde diploma’s en meer! Arthur is zelfs in Amerika gediplomeerd en Patricia heeft zich verdiept in Yoga. Naast onze passie Studio Perfect hebben wij jarenlang opleidingen gegeven en les gegeven over de hele wereld. Ook hebben wij aan de basis gestaan van de introductie van Les Mills programma in de BeNeLux en zijn jarenlang master trainer en National Headtrainers geweest. Arthur voor Body Pump en RPM, Patricia voor Body Balance en Body Vive. In het weekend veel en vaak lesgeven op opleidingen of conventies en dan weer snel terug naar Studio Perfect. Was een leuke, hectische tijd, met Studio Perfect als basis.

Onze visie ‘Energize Your Life’ komt voort uit ons doel dat een bezoek aan Studio Perfect je meer energie moet geven dan om er te komen. Dit uit zich in de kwaliteit van ons team, het opleidingsniveau, de activiteiten en faciliteiten. Klantvriendelijkheid, gastvrijheid en trendsettend behoren ook tot onze kernwaarden. Wij bedanken al onze leden, ex-leden, zakenrelaties, samenwerkende partijen, team Studio Perfect en ex-medewerkers. Zonder jullie zouden wij deze 30 prachtige jaren niet hebben mogen beleven. Samen met jullie gaan wij graag nog jaren door!

Bekijk hieronder de geschiedenis van Studio Perfect in vogelvlucht!

 

57 101 99 75 132 68