22 maart 2020

Gisteren was Studio Perfect jarig! Iets wat we normaliter niet zomaar voorbij zouden  laten gaan. Maar dit jaar is anders dan alle andere jaren in het bestaan van Studio Perfect.

Net als voor jullie is dit voor Studio Perfect een onzekere tijd. Er bestaan veel vragen, maar helaas nog steeds weinig antwoorden. Vragen over de duur van de sluiting en bijvoorbeeld over compensatie regelingen. Wij werken hier achter de schermen hard aan, maar een en ander staat ook in verhouding met elkaar. Zo zijn compensatie regelingen afhankelijk van het gegeven of we per 6 april onze gasten weer mogen verwelkomen, of dat we de deuren langer gesloten moeten houden. Wat we op dit moment wel kunnen doen en waar we dan ook druk mee bezig zijn, is het aanbieden van virtuele lessen voor thuis. Er staan al verschillende workouts op ons You Tube kanaal, op deze manier hopen we dat je thuis ook een fijne work out kan hebben. Vanaf komende dinsdag krijgen al onze leden een link toegestuurd waarmee zij thuis gratis Les Mills programma’s kunnen volgen. Wij begrijpen dat het wat creativiteit en aanpassingsvermogen vraagt, maar helpen je graag! Heb je vragen over een work out, programma of andere training tips, mail ons dan via info@studioperfect.nl. Gezien de minimale aanwezigheid en daardoor beperkte telefonische bereikbaarheid hebben wij de telefoon doorgeschakeld naar het antwoordapparaat. Mail wordt dagelijks verwerkt dus dat is op dit moment de makkelijkste en snelste manier om met ons te communiceren.

Wij hopen oprecht dat iedereen zich aan de gestelde maatregelen van het kabinet houdt, zodat het gezamenlijk doel kan worden bereikt en we deze periode spoedig en vooral gezond kunnen afsluiten. Want gezondheid, dat is waar wij voor staan en wat wij eenieder toewensen.

Alle lieve berichten, begrip en steun brengen een lach op ons gezicht. Samen moeten we dit doen en laten we dan ook blijven genieten van de mooie dingen die we wél hebben en kunnen, ook al beseffen we dat dit soms erg moeilijk kan zijn. Wanneer we weer open mogen weten we niet, wat we wel weten is dat we jou met de grootst mogelijke lach weer gaan ontvangen op het moment dat we open gaan.

Bedankt en een groet,

 

Team Studio Perfect