2 april 2020

Als eerste willen wij jullie, onze gasten, bedanken voor de massale steun. Jullie positieve berichten zorgen voor lichtpuntjes in deze moeilijke tijd, ze laten ons weten dat jullie ons niet vergeten zijn en helpt ons deze crisis te overleven. We hebben jullie steun nog wel langer nodig nu de overheid heeft besloten de gedwongen sluiting te verlengen tot 28 april 2020. We hadden, misschien tegen beter weten in,  gehoopt te kunnen vertellen dat jullie vanaf volgende week weer zouden kunnen komen sporten, dat ons team klaar zou staan, dat de lessen weer vol energie gegeven zouden worden, dat…. Gezien de recente berichten vanuit de overheid over de verlenging van de maatregelen, is de situatie helaas anders. Ook leden van Studio Perfect hebben te maken met dit nare virus doordat er naasten en vrienden zijn getroffen. Wij wensen hen allen veel sterkte. Het blijkt wel weer dat gezondheid het allerbelangrijkste is en daarom moeten we er met elkaar zorgen dat we deze gezondheidscrisis onder controle krijgen.

 

Blijf sporten!

Sporten zorgt voor een verhoogde weerstand, blijf daarom in beweging. Op dit moment hebben wij reeds meerdere workouts en Yoga lessen op ons You Tube kanaal geplaatst. ‘Like’ ons You Tube kanaal en ontvang automatisch een melding wanneer we een nieuwe workout of yoga les hebben geplaatst. Ook van de on-demand Les Mills lessen wordt dankbaar gebruik gemaakt. Daarnaast zijn we deze week gestart met live Yoga lessen via Zoom.

Om jullie nog meer te motiveren te blijven sporten en onze dankbaarheid voor de steun te laten blijken, zijn we druk bezig met het filmen van nog meer lessen en workouts. Ook onderzoeken we de mogelijkheid de live lessen via Zoom uit te breiden, zodat we een breder scala gaan aanbieden. Zo zijn er nog meer plannen om jou aan het sporten te houden, welke we binnenkort wellicht bekend kunnen maken.

Mocht jij ideeën of wensen hebben hoe we jou in deze tijd kunnen helpen fit te blijven, laat het ons via info@studioperfect.nl weten.

 

Samen zorgen we dat Deventer leefbaar blijft

De middenstand heeft het zwaar. Wij hebben meerdere gasten met een eigen bedrijf die ook verplicht gesloten zijn en daardoor zonder inkomsten zitten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Deventer een leefbare stad blijft. Dat wanneer de crisis bedwongen is, we weer naar onze favoriete kapper, restaurant, schoonheidsspecialist en nog veel meer mooie bedrijven kunnen. Steun daarom onze lokale middenstanders. Er zijn inmiddels meerdere initiatieven om de lokale middenstand te steunen.

 

Wij wensen jou en jouw naasten heel veel geluk en gezondheid. Let goed op jezelf en elkaar. Corona verslaan we samen