14 december 2020

Beste gasten van Studio Perfect,

Ondanks ieders hoop op beter nieuws, voelden we eigenlijk allemaal al aankomen dat Rutte in zijn toespraak van maandagavond 14 december jl. geen goed nieuws kon brengen. Het aantal besmettingen met Corona is nu eenmaal te hoog, waardoor de reguliere zorg in de knel komt. Hoewel de extra maatregelen Studio Perfect, onze gasten en team treffen, hebben wij vanzelfsprekend alle begrip voor de noodzaak van de maatregelen.

Wij zijn vandaag de heel dag druk geweest om jullie geen extra lange ‘kerstvakantie’ te laten hebben. Natuurlijk is sporten bij Studio Perfect leuker en motiverender dan thuis, maar bewegen is enorm belangrijk om gezond te blijven en jouw weerstand te verhogen, daarmee gaan wij jullie helpen.

Morgen ontvangen jullie de eerste nieuwsbrief waarin wij al heel veel activiteiten en acties bekend maken. Wat gaan we doen en hoe? Hieronder vast een kort overzicht:

Zoom lessen, thuis sporten via Zoom met onze instructeurs

Het lesrooster is bekend en doorgenomen met onze instructeurs. Donderdagochtend 09:30u is de eerste les via zoom, Body Balance door Ronald. Het complete zoom rooster met de webadressen voor de lessen zal morgen door ons gepubliceerd worden.

Zoom meeting / Webinar

Wekelijks gaan wij een Webinar organiseren met een thema als:

‘Hoe zorg ik dat ik niet aan kom?’

‘Hoe blijf ik 5 weken fit?’

Wij willen in contact blijven met onze gasten

Als gast van Studio Perfect moet je bij ons terecht kunnen met al jouw vragen. Daarom zullen wij dagelijks telefonisch bereikbaar zijn.

Maandag t/m vrijdag     van 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en zondag       van 09:00 tot 13:00 uur

Binnen deze tijden zijn er ook instructeurs aanwezig waar je, telefonisch of via chat, terecht kunt om een thuistrainingsschema op maat aan te vragen, oefeningen uitgelegd te krijgen en verder alle training technische vragen kunt stellen. Je kunt je vragen ook stellen via fitness@studioperfect.nl

The Perfect Gift

Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau? Wij gaan verschillende kerstcadeaus en cadeaubonnen aanbieden. Denk aan cadeaubonnen voor Personal Training, Rittenkaarten, Health Checks, Maandabonnementen etc. Alles leuk verpakt met wat andere leuke spulletjes.

Inschrijfactie

Omdat onze tarieven voor nieuwe inschrijvingen per 01 januari 2021 gaan wijzigen (ben je al lid in 2020 veranderd het tarief voor jou niet), gaan wij geïnteresseerden de kans geven nu nog gebruik te maken van de tarieven voor 2020. Uiteraard start het lidmaatschap pas op het moment dat wij weer daadwerkelijk open gaan en sporten aanbieden.

Compensatie

Natuurlijk hebben wij direct nagedacht over een compensatieregeling, die op korte termijn direct duidelijkheid geeft aan onze gasten.

Hou onze website en social media kanalen in de gaten, daarnaast gaan wij uiteraard met regelmaat een nieuwsbrief uitbrengen. Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet, meldt je dan via www.studioperefct.nl aan. Tevens zullen wij dagelijks bereikbaar zijn om onze gasten bij te staan met raad en daad. Wij gaan je helpen fit te blijven!

Team Studio Perfect