14 oktober 2020

Beste gasten van Studio Perfect,

Ondanks hoop op beter nieuws, voelden we allemaal eigenlijk al aankomen dat Rutte geen goed nieuws zou brengen in de persconferentie van dinsdag 13 oktober jl. In deze persconferentie zijn weer maatregelen aangekondigd die ook voor Studio Perfect effect hebben. Gelukkig kunnen wij blijven sporten, waarbij aanvullende maatregelen gaan gelden.

Wij verzoeken met klem om je aan de maatregelen te houden, niet alleen binnen Studio Perfect maar ook daarbuiten. Wij leven namelijk enorm mee met al die ondernemers en bedrijven die wederom zwaar getroffen zijn doordat ze volledig moeten sluiten. Daarnaast is de kans groot dat wanneer het aantal besmettingen niet omlaag gaat, ook sportscholen wederom in een lock down gaan met alle gevolgen van dien!

Vanuit Studio Perfect hebben wij gemeend om niet af te wachten tot noodverordening bekend wordt en wij protocollen vanuit NL-Actief, NOC-NSF, Sportbedrijf Deventer en de veiligheidsregio ontvangen. Onderstaande maatregelen gaan vandaag, woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur in:

Hou je aan de algemene maatregelen en richtlijnen

Natuurlijk hou jij je aan alle algemene maatregelen en richtlijnen. Zo blijf je thuis wanneer je klachten ervaart, hou je 1,5 meter afstand, was jij je handen, nies je in jouw elleboog etc

Sporten met een reservering

Sporten bij Studio Perfect blijft (gelukkig) mogelijk, er dient vooraf via de website gereserveerd te worden en bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven.

Groepslessen

Voor groepslessen bij individuele sporten, zoals Yoga, bootcamp, spinning, Les Mills lessen, geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen. Buiten zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan, waarbij er met meerdere groepjes tegelijk getraind mag worden waarbij de groepje niet mogen mengen. Via de reserveringsmodule zijn deze maximale aantallen gewaarborgd.

Individuele fitness

Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca

Horeca is en blijft gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten

Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom daarom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

Maximaal 5 minuten voor jouw les / training arriveren

Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van de door jou gereserveerde les / training.

Mondkapjes

Wij vragen u dringend mondkapjes te dragen tijdens uw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

Trainingsmaterialen reinigen

Maak na gebruik de trainingsmaterialen en toestellen schoon met de door ons verstrekte reinigingsmiddelen. Voor de zekerheid adviseren wij ook om vooraf deze materialen/toestellen te reinigen. Neem je eigen verantwoording

Wat als overheid/NOC-NSF of gemeente afwijkend adviseert over het bovenstaande?

Op dat moment passen wij de genomen maatregelen aan  en zullen je daar tijdig over informeren.

Onze wens

Onze wens is dat iedereen gezond en gelukkig blijft in deze vreemde, onzekere tijd. Laten we er samen aan werken corona snel onder controle te krijgen, zodat iedereen weer een normaal leven kan leiden en kan doen waar hij/zij gelukkig van wordt