25 september 2019

Ontbrekend op foto: Dymphy

Studio Perfect is een van de opleiders voor nieuwe talenten in de sport. Ons Team Stage stelt zich voor!

Dymphy

Hallo! Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Dymphy en ik ben 19 jaar oud. Ik woon zelf in Deventer maar doe de opleiding sport en bewegen (niveau 4) op het Deltion College in Zwolle.
Ik heb voor deze opleiding eerst twee jaar lang de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan. Ik heb de opleiding wel afgerond maar het was toch niet helemaal mijn passie. Zelf sporten ik ook regelmatig bij de sportschool bij mij in de buurt. Ik ben toen gevraagd of het mij leuk leek om les te geven en ik ben die uitdaging aan gegaan. Sinds dat moment heb ik mijn passie voor de sport ontwikkeld en heb toen de keuze gemaakt om te beginnen met de opleiding sport & bewegen om mijzelf nog meer te ontwikkelen.
Op het moment houd ik mij heel erg bezig met groepslessen. Zelf geef ik de Body Balance en sinds kort ben ik ook aan het leren om de CXWORX te geven. Ik zou ook graag willen leren naast de groepslessen om op de fitness vloer te kunnen staan en mensen te helpen met hun persoonlijke doelen.
Volgend schooljaar kom ik bij jullie stage lopen en ik kijk er erg naar uit!

Luc

Mijn naam is Luc, ik woon in Harfsen en ben geboren op 12 november 1998. Ik ben dus op het moment 20 jaar. Op dit moment zit ik in het vierde en dus laatste jaar op het CIOS in Arnhem. ik volg de stream Fitness & Health Coach niv 4. Ik heb voor deze stream gekozen omdat ik hierna nog fysiotherapie wil gaan studeren. Mijn grootste hobby is voetballen en daarnaast ga ik graag wat drinken met mijn vrienden. Mocht iemand nog meer vragen aan mij hebben, kom maar naar me toe!

Sjefke

Ik ben Sjefke, 18 jaar, en ik zit in het tweede jaar van het CIOS in Arnhem. Dit is een opleiding voor o.a. sportinstructeur. Ik doe zelf aan voetbal bij SV Schalkhaar, en ik ga graag naar de sportschool.
Voor dit tweede jaar op het CIOS heb ik een keuzedeel/vak moeten kiezen, en dit is Fitness Instructeur geworden. Voor dit vak mag ik gelukkig stage lopen bij Studio Perfect, dit ga ik doen op de donderdagavond. Ik heb hier veel zin in en ik ben benieuwd hoe dit gaat worden.
Ik hoop dat ik hier veel kan leren en u ook dingen kan leren. Ik kijk er naar uit om te komen helpen bij Studio Perfect!

Rens

Ik ben Rens Broekhof, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Wesepe.
Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Landstede in Zwolle.
Momenteel zit ik in het 3e jaar en heb ik gekozen voor het profiel Sport, Bewegen en Gezondheid.
Aankomend jaar ga ik dus veel te maken krijgen met beweging en voeding op school, ik wil ook graag mijn Fitvak A hierbij halen.
Buiten school ga ik graag met mijn vrienden om, vind ik het leuk om te sporten (voetbal/ fitness) en ben ik jeugd trainer bij de voetbal van Schalkhaar.

Thijs

Mijn naam is Thijs, ik ben 17 jaar oud en woon in Deventer.
Ik kom dit school jaar hier bij studio perfect stage lopen.
Ik doe de MBO opleiding sport&bewegen. Dit volg ik op het CIOS in Arnhem
Ik doe naast fitness ook nog veel met voetbal. ik voetbal zelf bij SV Schalkhaar, daar geef ik ook training aan de jeugd.
Wanneer ik aanwezig zal zijn is op de dinsdag avond.
Ik kijk er erg naar uit om te beginnen bij studio perfect! Heel erg gemotiveerd om mensen verder te helpen om hun doelen te bereiken.
Ik sta der altijd voor open om vragen te beantwoorden of u te helpen.

Robin

Mijn naam is Robin en studeer aan het Deltion college in Zwolle. Ik ben 19 jaar en woon sinds kort op kamers in Deventer. Zelf voetbal ik en ben ik regelmatig te vinden in de fitness. Ik hoop bij Studio Perfect veel te leren en veel ervaring op te doen. Wie weet zien we elkaar snel bij Studio Perfect.
Tot snel ! Groetjes Robin

David

Mijn naam is David

Ik ben een 2e jaars leerling die de mogelijkheid krijgt om in halverwege leerjaar 3 de opleiding af te ronden. Dit heeft er mee te maken dat ik met een half jaar vertraag wegens opdrachten die buiten macht om net niet op tijd ingeleverd waren. Dit jaar mag ik een stage volgen in groepsfitness. Al een bekend concept voor mij. Ik heb namelijk 2 jaar geleden mijn Cycle & Power certificaten behaald van ClubJoy. Bij Studio Perfect wil graag dezelfde programma’s oppakken, maar dan wel die van Les Mills.
Iets meer over mijzelf.
Ik ben een sporter, 15 jaar al een hockey fanaat bij de Deventerse club DHV. Ook geef ik ruim 6 jaar training voor de club aan zowel de jeugd als mensen van mijn eigen leeftijd.
Ik ben 22 jaar en ben geboren in Londen, Engeland.
Op mijn 4e ben ik naar Nederland omdat mijn moeder nieuwe liefde had gevonden. Ik woon in het mooi afgelegen Oxe. Niet meer dan wat koeien en heel veel weiland. Thuis woon ik met m’n moeder en stiefvader samen met 3 katten en een Border Collie.
Naast de hockey heb ik nog wel wat vrije tijd. Dit vul ik dan wel op door met vrienden af te spreken, wildlife te fotograferen of te werken.
Ik werk nu als een DJ voor Café Cheers in Diepenveen.

Wat ik bij Studio Perfect wil bereiken was eigenlijk nog best onduidelijk voor mij, maar ik denk dat ik eruit ben. Het podium ook met mijn werk vind ik lastig. Ik ben bang wat mensen van mij zullen denken. Ik ben een persoon die graag het beste uit elke dag wil halen en iedereen graag tevreden zien. Mijn doel is eigenlijk gesplitst. Ik wil op podium kunnen staan en open zijn, weg met de verlegenheid. het tweede wat ik wil is dat ik wil leren HOE ik mensen een leuke tijd kan bezorgen. De interactie met het publiek terwijl je zelf op podium staat.

Wij wensen iedereen heel veel succes!