Studentenkorting sportschool

Energizing people – dat is de visie van Studio Perfect voor iedere sporter. Een belangrijke groep sporters die wij graag aansporen om nóg meer uit zichzelf te halen, is studenten. Hele dagen op school doorbrengen en ook in je vrije tijd nog aan de studie… Hoe lekker is het dan om even stoom af te kunnen blazen in de sportschool? Onze sportschool biedt een stevige studentenkorting aan, zodat we de sportschool voor jou betaalbaar houden en je op ieder moment even kunt ontsnappen aan de schoolboeken.

Speciaal voor studenten

Het belang van sporten kan niet worden overschat. Dat geldt voor elke leeftijdsgroep. Daarom bieden wij speciaal voor studenten een fikse korting op onze sportschool. Studenten krijgen bij ons €10,- korting op de algemene abonnementen, zodat zij 7 dagen per week onbeperkt kunnen sporten binnen de openingstijden. De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen om gebruik te maken van onze korting, is jaarlijks jouw studentenpas tonen en niet ouder dan 30 jaar zijn. Geldt dat ook voor jou, dan bieden wij je graag een extra studentenkorting aan voor onze sportschool.

Studentenkorting Sportschool

All-inclusive sportschool met studentenkorting

De korting die wij studenten geven op onze sportschool, heeft alleen betrekking op de prijs. Dat betekent dat jij als student ook gewoon gebruik mag maken van onze all-inclusive service:

  • Begeleiding – Onze gediplomeerde instructeurs kunnen je voorzien van een trainingsprogramma op maat. Dit trainingsprogramma wordt compleet afgestemd op jouw doelstellingen, interesses en eventuele blessures.
  • Sauna – De kleedruimtes beschikken over een Finse sauna met onbeperkte toegang.
  • Koffie & thee – Binnen je contributie kun je bij ons genieten van een lekkere bak koffie, kopje thee of een verfrissende sportdrank.
  • Fysiotherapie – Fysiotherapiepraktijk Fysicx is gevestigd binnen Studio Perfect en is toegankelijk voor leden en niet-
  • Sportmassage – In samenwerking met Massagepraktijk & Healing Deventer is het mogelijk om voor een sportmassage bij Stefan Duteweert langs te komen.

Bovendien kun je ook aan veel groepslessen deelnemen. Ook wanneer je gebruik maakt van de studentenkorting ben je op onze sportschool welkom bij deze lessen.

Neem contact met ons op!

Twijfel je nog of je bij ons een abonnement wilt afsluiten? Maak dan gebruik van onze gratis dagpas zodat je alvast kennis kan maken met Studio Perfect en alle extra services. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken of bellen, we adviseren je graag vrijblijvend. Wil jij ook bij onze sportschool gebruik maken van de studentenkorting? Schrijf je dan hier in.