Sporten Deventer

Op zoek naar een plek om te sporten in Deventer? Kom eens langs bij Studio Perfect! Als je graag sterker wilt worden, conditie wilt opbouwen of af wilt vallen, zit je bij ons goed. We hebben de geschikte apparatuur en specialisten in huis die je begeleiden om je trainingsdoel te halen. Onze visie “Energetic People” wordt ondersteund door persoonlijke begeleiding en de nieuwste trainingsmethodieken. Alles is ontworpen om onze klanten te inspireren en blijvend te stimuleren om hard te werken aan een vitaler leven. Naast het sporten in Deventer bieden we ook fysiotherapie, saunafaciliteiten en kinderoppas aan.

Waarom sporten bij Studio Perfect in Deventer?

  • Je voelt je altijd welkom bij ons
  • Fysiek- of mentaal trainen? Dat kan allebei!
  • Begeleiding door professionals
  • Een aangename en sociale omgeving
  • All-inclusief

Sporten Deventer om fit te worden

Personal trainer

Onze professionals helpen je graag om jouw doel te behalen. Samen met je personal trainer kan je je persoonlijke trainingsschema opstellen. Door de privétraining van Studio Perfect kan je spiermassa opbouwen, afvallen of jezelf fitter laten voelen. Je krijgt een geschikt schema en begeleiding die aansluit bij je fysieke doelen tijdens het sporten in Deventer. Je krijgt 1-op-1 begeleiding van een professionele trainer die beschikt over alle benodigde vakkennis.

Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Oefening kan de fysieke fitheid en het uithoudingsvermogen verbeteren en kan het risico op ziektes verminderen. Bij Studio Perfect is zowel beweging als goede begeleiding erg belangrijk. Als je op zoek bent naar een personal trainer die perfect aansluit bij jouw fysieke doelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je komt sporten in Deventer is het ook mogelijk om een personal trainer aan te vragen op het gebied van revalidatietrainingen, trainen met een beperking of blessure.

Onze lidmaatschappen

Studio Perfect biedt verschillende lidmaatschappen aan. Bij elk lidmaatschap hebben we een diverse aanbod op het gebied van groepslessen, yoga, fitness en nog veel meer! Hiernaast hebben we ook een onderscheid in lidmaatschappen voor onbeperkt of 1 keer per week sporten. Ben je een student? Dan hebben we goed nieuws voor je! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen. Wilt u een alles-in-1 lidmaatschap? Ga dan voor ons onbeperkte Star Premium-abonnement. Heb je kinderen en is het daardoor soms lastig om te gaan sporten? Geen probleem, wij hebben een kinderoppas voor je. In ons reguliere rooster is de kinderoppas geopend op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Contact sporten Deventer

Iedereen is welkom bij ons. Wij staan voor je klaar om je sportdoelen te bereiken. Heb je nog vragen over een personal trainer, lidmaatschappen of andere informatie op het gebied van sporten in Deventer? Neem dan gerust contact met ons of kom even langs bij ons op locatie, wij helpen u graag verder. Bij ons heb je de mogelijkheid om het sporten een keer gratis uit te proberen.