4 juni 2020

Weer een nieuwe week met 67 lessen op het rooster!

Je kunt toch weer (onder voorwaarden) drie lessen reserveren *lees hier onder verder, er is een extra tent met fitnessapparatuur, we zijn bezig met het online reserveersysteem, aandacht voor de looproute naar de achterkant, én meer informatie over een compensatieregeling!

Looproute naar de achterkant

Er zijn twee manieren om ons terrein aan de achterzijde te bereiken. Als je vanaf de voorkant van ons gebouw loopt via het Rode kruis gebouw kun je de 1ste afslag of de 2de afslag nemen. Ons verzoek is om de 2de afslag te nemen, zodat er achter de huizen langs gegaan wordt. Dit scheelt overlast voor de buurt. Bedankt voor jullie aandacht en hulp in deze.

Aantal lessen

Doordat er afgelopen week een derde en extra grote tent aan de voorkant is geplaatst kun je komende week gewoon weer drie lessen reserveren. Wel willen we benadrukken dat er van de 3 maar maximaal 2 lessen in de tent ACHTER mogen zijn.  Dit zijn de RPM/Biking en yoga lessen. Dit omdat de tent achter een stuk kleiner is en we daar ook zoveel mogelijk van jullie een plekje gunnen. Wil je een keer extra? Bel dan op de dag zelf of er nog plek is. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen op de dag zelf nog afbellen. Proberen kan altijd! Naast het volgen van lessen, kun je ook nog trainen in de vrije fitness. Dit kan op elk uur van de dag en mag onbeperkt. Hiervoor dient wel ook gereserveerd te worden. Hieronder zie je welke apparaten er in de tent voor vrij fitness staan.

Online reserveringssysteem

Als laatste kunnen wij jullie vertellen dat we bezig zijn met een online reserveringssysteem! We kregen daar al veel vragen over en leggen het daarom graag even uit. Het online reserveringssysteem kan geen kant en klaar programma zijn maar moet echt op maat gemaakt worden en aan ons eigen systeem gekoppeld worden. Dit omdat er gecontroleerd moet worden of de persoon ook wel echt lid is en of er ook wel betaald is. Dit moesten wij de afgelopen weken in ons systeem controleren terwijl jullie belden. Vandaar dat dit ook allemaal wat langer duurde. We hopen zo snel mogelijk met dit online systeem te kunnen starten maar helaas kan dit voor komende week nog niet. Het wordt dus weer bellen geblazen. We doen ons uiterste best om met zoveel mogelijk collega’s telefonisch beschikbaar te zijn zodat jullie zo kort mogelijk in de wachtrij staan. Toch vragen we jullie alvast om jullie begrip voor de eventuele wachttijd. Laten we er samen weer voor gaan en dan zien we jullie volgende week!

Zoom
Inmiddels geven we bijna ons complete lesrooster gewoon buiten in de drie tenten. De ZOOM lessen hebben wij daarom langzaam afgebouwd. Graag zien wij jou gewoon persoonlijk in de tenten zodat je de lessen weer kan beleven zoals vanouds. Wel geeft Feikje vanuit haar eigen huis nog een paar ZOOM lessen. De linkjes daarvoor vind je onderaan de nieuwsbrief.

Compensatieregeling

Nu we weten dat we, onder voorbehoud, 1 juli weer mogen openen hebben wij, zoals beloofd, de compensatieregeling uitgewerkt. Wij hebben veel begrip en steun van onze gasten ontvangen en de meerderheid heeft aangegeven geen compensatie te wensen, waar wij enorm blij mee zijn. Niettemin willen wij alle gasten die netjes de contributie hebben betaald een vorm van compensatie aanbieden.  Al onze gasten waarvan het email adres bekend is ontvangen de komende week een aparte mail met de compensatieregeling. Ben jij lid  en zijn wij niet in het bezit van jouw email, verzoeken wij je contact met ons op te nemen via info@studioperfect.nl Om kosten te besparen zal er geen gewone post verzonden worden.

Vrije fitness

De volgende apparaten staan in de tent voor vrije fitness:
Squat-Rack, Benchpress, 3 Crosstrainers, 2 fietsen, Roeier, Deadlift platform, Leg Extension machine, Leg Curl machine, Row machine, Back Extension machine, Abdominal Crunch machine, S- Drive & losse bankjes met Dumbells!

Ook voor het trainen in de vrije fitness moet gereserveerd worden.

Rooster maandag 8 t/m zondag 14 juni 2020.
Het nieuwe rooster voor komende week is bekend en vind je hieronder. Buiten het lesrooster om kan je ook op elk uur van dag vrij trainen. Hiervoor dien je ook te reserveren. Je kan vanaf morgenochtend (vrijdag 5 juni) 09.00u bellen om te reserveren. dit kan uitsluitend persoonlijk, telefonisch en kan alleen voor de komende week. Reserveren kan dagelijks tussen 09.00u en 21.00u en in het weekend tussen 09.00u en 16.00u via telefoonnummer 0570-633637. Tijdens de reservering vragen wij naar gezondheidsklachten. Let op: zonder reservering, geen toegang!

Onder het rooster vind je nog alle informatie met de algemene regels, uitleg over de verschillende trainingslocaties, linkjes naar livestreams etc.

Basisregels gesteld door de overheid:

 • Houd 1,5m afstand, ook tijdens de trainingen
 • Heb je verkoudheidsklachten? BLIJF THUIS
 • Was vaak je handenWil jij aan een les deelnemen, of vrij trainen geldt:
 • Deelname kan uitsluitend als er vooraf gereserveerd is
 • Wij vragen naar jouw gezondheid
 • Kom alleen op afspraak of met een reservering
 • Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden
 • Kom omgekleed naar de training
 • Bij aankomst wordt door de trainer gecontroleerd of je gereserveerd hebt, zonder reservering geen toegang!
 • Ook wordt er bij aankomst gecontroleerd op verkoudheidsklachten. Vermoeden wij verkoudheidklachten, of andere verschijnselen, geldt ook dat er geen toegang tot de training zal zijn.
 • Er is geen toegang tot het gebouw
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Vermijd het openbaar vervoer
 • Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd naar de accommodatie
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten
 • Schud geen handen
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 • Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de toiletten binnen Studio Perfect
 • Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.
 • Verlaat direct na het sporten het terrein
 • Ook bij calamiteiten houden wij ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Denk hierbij aan EHBO of reanimatie. Alle informatie hierover is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Verklaring trainingslocaties:

 • Outdoor street: Lessen starten vanaf de voordeur bij Studio Perfect en gaan de omgeving in.
 • Outdoor Front: Lessen & trainingen vinden plaats op de parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde van ons gebouw.
 • Outdoor Back: Lessen vinden plaats op het grasveld achter Studio Perfect. Om dit terrein te bereiken dient er omgereden te worden naar de achterzijde van ons pand. Daar worden de deelnemers die gereserveerd hebben ontvangen door de trainer. Je komt dus niet aan de voorkant maar gaat meteen naar de achterkant. Daar kun je je fiets of auto parkeren. Adres: Gooszenshof

Tijdsduur:
Alle lessen en vrije trainingen duren maximaal 45 minuten. Zo geven wij iedereen de kans om tijdig het terrein te verlaten totdat de volgende groep komt.

Lesinhoud:
Alle lesomschrijvingen staan beschreven op de site. Klik hier.

Vrije training:
De volgende apparaten staan in de tent voor vrije fitness:
Squat-Rack, Benchpress, 3 Crosstrainers, 2 fietsen, Roeier, Deadlift platform, Leg Extension machine, Leg Curl machine, Row machine, Back Extension machine, Abdominal Crunch machine, S- Drive & losse bankjes met Dumbells!

Schoonmaken en desinfecteren:
Bij een aantal lessen en tijdens de vrije training worden materialen gebruikt. De deelnemer maakt na afloop de gebruikte materialen schoon en desinfecteert deze. Studio Perfect stelt daarvoor het benodigde desinfectie middel en doekjes beschikbaar. Het staat de deelnemer vrij om voor het gebruik van de materialen deze te desinfecteren. Tevens zal Studio Perfect tussentijds regelmatig de materialen reinigen en desinfecteren.

Naast ons eigen rooster geeft Feikje nog Yoga lessen via ZOOM vanuit haar huis. Daarvoor vind je hier de linkjes:

Dinsdag 9 juni

19.00 –  20.00  uur Yin yoga

https://us02web.zoom.us/j/81792230718?pwd=cGNzV1R1TDdpTlhZUVVXRllaYk9VQT09

Donderdag 11 juni

09.00 – 10.00 uur Power(flow) yoga

https://us02web.zoom.us/j/87980934710?pwd=SmdxdVdsOUNqT3ZESXdqSmNNZlBpZz09

 Vrijdag 12 juni

09.30 – 10.30 uur Yoga Dance

https://us02web.zoom.us/j/87988876225?pwd=cmw3WURyRVVBYWVGZ3lnVEptMThwdz09