28 mei 2020

1 juli open!

Tot onze opluchting hebben wij het heugelijke nieuws ontvangen dat wij 1 juli de deuren weer, onder voorwaarden, mogen openen. De voorwaarden zullen de komende periode duidelijk worden en wij zullen er klaar voor zijn om 1 juli te openen. Laten we ons allemaal aan de richtlijnen houden, zodat we daadwerkelijk kunnen openen! Intussen gaan wij door en zullen ons aanbod aan buiten sporten verder uitbreiden. Volgende week zal er een 3de tent op ons terrein geplaatst worden, waarin de hele dag vrije fitness getraind kan worden. (Uiteraard vooraf reserveren). In deze tent komt fitness en cardio apparatuur te staan, zodat we weer een extra dienst kunnen bieden. Hou onze site en social media kanalen in de gaten, zodra de buiten fitness gereed is kan er direct gereserveerd en getraind worden. Tot dat te tent staat houden we nog even de vrije trainingsuren aan zoals deze in het rooster hieronder staan. Zodra de tent gereed is en er de hele dag vrij getraind kan worden brengen wij jullie op de hoogte.

Aandachtspunten voor de nieuwe week!

We hebben weer een week met jullie gesport, geleerd en nieuwe ervaringen opgedaan. Daarom willen wij jullie aandacht vragen voor de volgende punten.

Aantal lessen

Voor de nieuwe week kunnen jullie twee in plaats van drie lessen reserveren. Het is helaas nog teveel voorgekomen dat we onze gasten een nee moeten verkopen omdat de lessen vol zijn. Omdat we helaas nog beperkt zijn in de aantallen kunnen we daarom lang niet alle gasten verwelkomen. Om iedereen een eerlijke kans te geven deze aanpassing. Je kunt dus twee groepslessen reserveren en daarnaast mag je onbeperkt vrij komen trainen. Wel in de daarvoor bestemde uren (zie rooster) en ook deze moeten worden gereserveerd. Wil je een keer extra? Bel dan op de dag zelf of er nog plek is. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen op de dag zelf nog afbellen. Proberen kan altijd!

Geluidsoverlast

Daarnaast worden een aantal lessen (vooral in de avonden) een half uur vervroegd. Dit in verband met het geluidsoverlast naar onze buren. We streven namelijk naar een goede leef en werkomgeving en nu we een half uur eerder starten is onze laatste les dus ook eerder afgelopen.

Aanvangstijd

We willen alle deelnemers nogmaals vragen om niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les ons terrein op te komen. Alles wordt al voor jullie klaar gezet dus het heeft ook echt geen meerwaarde. Zo zorgen we ervoor dat de deelnemers van de les ervoor in alle rust kunnen vertrekken en we zo min mogelijk kruisverkeer krijgen.

Online reserveringssysteem

Als laatste kunnen wij jullie vertellen dat we bezig zijn met een online reserveringssysteem! We kregen daar al veel vragen over en leggen het daarom graag even uit. Het online reserveringssysteem kan geen kant en klaar programma zijn maar moet echt op maat gemaakt worden en aan ons eigen systeem gekoppeld worden. Dit omdat er gecontroleerd moet worden of de persoon ook wel echt lid is en of er ook wel betaald is. Dit moesten wij de afgelopen weken in ons systeem controleren terwijl jullie belden. Vandaar dat dit ook allemaal wat langer duurde. We hopen zo snel mogelijk met dit online systeem te kunnen starten maar helaas kan dit voor komende week nog niet. Het wordt dus weer bellen geblazen. We doen ons uiterste best om met zoveel mogelijk collega’s telefonisch beschikbaar te zijn zodat jullie zo kort mogelijk in de wachtrij staan. Toch vragen we jullie alvast om jullie begrip voor de eventuele wachttijd. Laten we er samen weer voor gaan en dan zien we jullie volgende week!

Rooster maandag 1 t/m zondag 7 juni.
Het nieuwe rooster voor komende week is bekend en vind je hieronder. Je kan vanaf morgenochtend (vrijdag 29 mei) 09.00u bellen om te reserveren. dit kan uitsluitend persoonlijk, telefonisch en kan alleen voor de komende week. Reserveren kan dagelijks tussen 09.00u en 21.00u en in het weekend tussen 09.00u en 16.00u via telefoonnummer 0570-633637. Let op: komende zondag én maandag zijn we, vanwege Pinksteren, telefonisch maar tot 13.00u bereikbaar. Tijdens de reservering vragen wij naar gezondheidsklachten. Let op: zonder reservering, geen toegang!

Onder het rooster vind je nog alle informatie met de algemene regels, uitleg over de verschillende trainingslocaties, linkjes naar livestreams etc.

Lesrooster maandag 1 t/m zondag 7 juni 2020

De Qi Gong les is verplaatst naar 08.00 uur!

Links voor de ZOOM lessen:

Woensdag 3-6-2020
Group Fitness Yoga 19.00 uur
https://us02web.zoom.us/j/87338065022

Donderdag 4-6-2020
Body Balance 10.00 uur
https://us02web.zoom.us/j/89293794563

Basisregels gesteld door de overheid:

 • Houd 1,5m afstand, ook tijdens de trainingen
 • Heb je verkoudheidsklachten? BLIJF THUIS
 • Was vaak je handenWil jij aan een les deelnemen, of vrij trainen geldt:
 • Deelname kan uitsluitend als er vooraf gereserveerd is
 • Wij vragen naar jouw gezondheid
 • Kom alleen op afspraak of met een reservering
 • Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden
 • Kom omgekleed naar de training
 • Bij aankomst wordt door de trainer gecontroleerd of je gereserveerd hebt, zonder reservering geen toegang!
 • Ook wordt er bij aankomst gecontroleerd op verkoudheidsklachten. Vermoeden wij verkoudheidklachten, of andere verschijnselen, geldt ook dat er geen toegang tot de training zal zijn.
 • Er is geen toegang tot het gebouw
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Vermijd het openbaar vervoer
 • Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd naar de accommodatie
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten
 • Schud geen handen
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 • Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de toiletten binnen Studio Perfect
 • Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.
 • Verlaat direct na het sporten het terrein
 • Ook bij calamiteiten houden wij ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Denk hierbij aan EHBO of reanimatie. Alle informatie hierover is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Verklaring trainingslocaties:

 • Live via ZOOM: voor deze lessen hoef je niet te reserveren. Je klikt op de aangegeven link en kunt deelnemen. Zorg ervoor dat je ZOOM van te voren hebt gedownload op je computer. Snap je niet helemaal hoe dit werkt? Dan klik je hier voor een handleiding! Zorg er wel voor dat je tijdig ingelogd bent. De instructeur laat alle deelnemers namelijk toe in de les. Als je te laat ingelogd bent, is de les al begonnen.
 • Outdoor street: Lessen starten vanaf de voordeur bij Studio Perfect en gaan de omgeving in
 • Outdoor Front: Lessen & trainingen vinden plaats op de parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde van ons gebouw.
 • Outdoor Back: Lessen vinden plaats op het grasveld achter Studio Perfect. Om dit terrein te bereiken dient er omgereden te worden naar de achterzijde van ons pand. Daar worden de deelnemers die gereserveerd hebben ontvangen door de trainer. Je komt dus niet aan de voorkant maar gaat meteen naar de achterkant. Daar kun je je fiets of auto parkeren. Adres: Gooszenshof

Tijdsduur:
Alle lessen en vrije trainingen duren maximaal 45 minuten. Zo geven wij iedereen de kans om tijdig het terrein te verlaten totdat de volgende groep komt.

Lesinhoud:
Alle lesomschrijvingen staan beschreven op de site. Klik hier.

Tijdens de vrije trainingen zijn trainingsmaterialen beschikbaar als barbells, dumbells, kettlebels etc. In deze zone kan een vrije training worden afgewerkt. Er is altijd een trainer aanwezig om toezicht te houden.

Schoonmaken en desinfecteren:
Bij een aantal lessen en tijdens de vrije training worden materialen gebruikt. De deelnemer maakt na afloop de gebruikte materialen schoon en desinfecteert deze. Studio Perfect stelt daarvoor het benodigde desinfectie middel en doekjes beschikbaar. Het staat de deelnemer vrij om voor het gebruik van de materialen deze te desinfecteren. Tevens zal Studio Perfect tussentijds regelmatig de materialen reinigen en desinfecteren.

Naast ons eigen rooster geeft Feikje nog Yoga lessen via ZOOM vanuit haar huis. Daarvoor vind je hier de linkjes:

Dinsdag 2 juni

19.00 –  20.00  uur Yin yoga

https://us02web.zoom.us/j/87998521167?pwd=RzFYVnA0dCtsM09TaUdrMkNCQXh5dz09

Donderdag 4 juni

09.00 – 10.00 uur Power(flow) yoga

https://us02web.zoom.us/j/86209940105?pwd=QlE5OHorOHl0VEF4R0xEOHZjV3ovUT09

Vrijdag 5 juni

09.30 – 10.30 uur Yoga Dance

https://us02web.zoom.us/j/84852306286?pwd=MXRJTHREcUlNeVcvbGZkUlhESittdz09

Zondag 7 juni

09.00 – 10.00 uur Power (Flow) yoga

https://us02web.zoom.us/j/81984791619?pwd=dmxIU0tGckhvdDcwWG5TM1dDUndidz09

10.30 – 11.30 uur Yin yoga 

https://us02web.zoom.us/j/82060777560?pwd=RWJwNEp3LzFpL010N2RrMjh0K1NIQT09