11 februari 2021

Na 19 jaar gaat Ronald team Studio Perfect verlaten en ‘vaart uit’. Ronald bedankt voor 19 topjaren, wij gaan je missen!

Vrijdag 26 februari 2021 is de laatste werkdag van Ronald. Helaas is het door de corona maatregelen niet mogelijk om Ronald bij Studio Perfect gedag te zeggen. Wil jij Ronald bedanken, succes wensen, gedag zeggen? Vrijdag 26 februari tussen 14.00 en 15.00 uur zal Ronald via een Zoom meeting voor jou klaar zitten.

Mocht je de aankondiging va Ronald gemist hebben, lees dan onderstaand bericht.

 

Beste gasten,

 Na 19 mooie, intensieve en gepassioneerde jaren bij Studio Perfect is voor mij de tijd gekomen een andere uitdaging aan te gaan. Er kwam een nieuwe uitdaging op mijn pad, die ik besloten heb aan te nemen. Per 1 maart 2021 zal ik gaan werken als veerpontschipper op de Olsterveer ! ( De pont bij Olst.)

Ik zal gaan werken en tegelijk de opleiding doen voor binnenvaartschipper. Ook zal ik het Marifoon en het radar diploma gaan halen. Mooie uitdagingen en werk waar ik enorm veel zin in heb! Het waren ruim 30 mooie jaren in de sportbranche, waarvan ik de laatste 19 jaar bij Studio Perfect heb gewerkt waar we van alles hebben meegemaakt en een fantastische tijd hebben gehad! Maar, voor mij is het nu tijd om de sportbranche te verlaten en de binnenvaart in te gaan.

Arthur, Patricia, mijn collega’s en alle gasten wil ik super bedanken voor een mooie tijd en wens ik jullie welgemeend, oprecht en uit de grond van mijn hart het aller beste. Ik zal jullie en Studio Perfect altijd een warm hart toe dragen en ben blij dat we een mooie periode van 19 jaar positief kunnen afsluiten. Wie weet, als jullie een keer de IJssel bij Olst over willen, ben ik dan misschien degene die jullie daarmee helpt. 😉

 Groeten,
Ronald

 

Wij zijn blij dat wij maar liefst 19 jaar met Ronald hebben mogen samenwerken, hoe geweldig is dat!? 19 jaar is een lange tijd, waarin wij heel veel hebben meegemaakt samen. 02 januari 2002 is Ronald bij Studio Perfect in dienst gekomen, nadat Patricia hem had leren kennen tijdens het geven van een Body Balance opleiding. Destijds werkte en woonde Ronald nog in Apeldoorn. Tijdens de Body Balance opleiding die Patricia gaf, viel Ronald op doordat hij absoluut één van de beste deelnemers was met een fijne persoonlijkheid. ‘Die moesten we in ons team hebben’ en dat lukte gelukkig. In de 19 jaren die volgde hebben wij, zowel zakelijk als persoonlijk, samen enorm veel meegemaakt.  Nieuwe lessen geïntroduceerd, sjouwen met apparatuur (denk wel 100x), klussen bij Studio Perfect, met Perfect Fashion kleding verkopen, plannen maken, samen lesgeven, lesgeven op conventies, teveel om op te noemen. Wist je dat Ronald ook RPM trainee is geweest bij Les Mills? Of dat hij jarenlang de vestigingsmanager van Studio Perfect is geweest? Ook hebben wij veel toffe momenten buiten Studio Perfect met elkaar gehad, kunnen we een leuk boek over schrijven. Wij zijn blij met de tijd die we samen hebben gehad (en ongetwijfeld nog gaan krijgen) en met alle herinneringen die wij samen gecreëerd hebben. Het is ontzettend jammer dat wij Ronald in ons team moeten gaan missen, maar gelukkig wordt deze ‘pijn’ verzacht doordat wij hem al het geluk van de wereld wensen. Het is heel belangrijk om blij te worden van hetgeen je doet en werk is een daarin een belangrijk onderdeel. Je ziet jouw collega’s vaak langer dan je partner. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je na 19 jaar een nieuwe uitdaging zoekt en die heeft Ronald gevonden. Wij gunnen Ronald zijn geluk en kunnen hem niets anders dan succes, plezier, liefde, geluk, gezondheid wensen en Ronald bedanken voor 19 fantastische jaren! Ze zijn voorbij gevlogen.

Arthur & Patricia