Personal trainer sportschool

Dat sporten gezond is is bij de meeste mensen wel bekend. Toch is de drijfveer om te sporten voor iedereen anders. Zo wil de een graag sterker of flexibeler worden en wil de ander afvallen en conditie opbouwen. Wat je motivatie ook is, wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we op allerlei manieren. Daar is een personal trainer die jou in onze sportschool een-op-een begeleidt één van.

Afvallen Deventer Met Personal Trainer

Waarom personal training?

In de praktijk zien we dat mensen om twee verschillende redenen gebruik maken van onze personal trainers in de sportschool. Om te beginnen heeft niet iedereen de motivatie om te gaan sporten. Misschien vind je het saai, vermoeiend en begin je na verloop van tijd minder vaak en minder efficiënt te sporten. Sommigen gaan nog een stap verder en sporten helemaal niet (meer). Door je in een sportschool te binden aan een personal trainer, pak je de motivatie weer op. Je moet op tijd op de afgesproken plek zijn, waardoor je het sporten niet meer kán uitstellen. Door de druk van een personal trainer in de sportschool raffel je bovendien ook geen oefeningen meer af.

Een gebrek aan motivatie is niet altijd de aanleiding om voor personal training te kiezen. Misschien voel jij je comfortabel bij iemand die jou aanstuurt. Wanneer je niet over de juiste (sport)kennis beschikt, bevestiging nodig hebtof niet hulpeloos door de sportschool wil ronddwalen, is een personal trainer een uitstekende optie. Hij of zij beschikt over aansluitende expertise en verzorgt professionele en persoonlijke begeleiding.

Onze personal trainers

Onze sportschool beschikt over verschillende personal trainers, ieder met zijn of haar eigen specialisme en werkwijze. Zo vinden we altijd iemand die past bij jouw doelen. De altijd sociale en vrolijke Annemiek concentreert zich bijvoorbeeld op conditie en afvallen, terwijl de fanatieke Jordi jou begeleidt bij krachttraining. Het is ook mogelijk om personal training te krijgen bij revalidatie, blessures en fysieke beperkingen.

Contact met sportschool en onze personal trainers

Heb je vragen over onze sportschool, de personal trainers of wil je direct kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te begeleiden in jouw proces! Is personal training toch niets voor jou? Dat geeft niks: wij bieden nog tal van andere manieren om te sporten. Zo verzorgen we groepslessen, beschikken we over een eGym en kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor individuele training. Tot slot hebben we nog het Perfect Academy Program, speciaal voor de normaal gesproken snelle afhakers. Hopelijk tot snel!

Personal Trainer Sportschool In Deventer