28 juni 2024

Lancering nieuwste Les Mills lessen
Vanaf maandag 1 juli 2024 zullen onze instructeurs de nieuwste Les Mills lessen lanceren. Nieuwe muziek en oefeningen maken jouw workout weer uitdagend. Reserveer snel een plek voor jouw favoriete les via de Studio Perfect app.

Last-minute afmeldingen
Natuurlijk kan er altijd een reden zijn om op het laatste moment jouw reservering te moeten annuleren. Helaas merken wij wel dat het last-minute annuleren wel heel makkelijk wordt gedaan, waardoor een les die vol staat op het laatste moment soms wel met 30% annuleringen te maken krijgt. Reserveer jij een plaats in een les, dan moet natuurlijk de intentie zijn om daadwerkelijk te gaan sporten en niet om ‘voor de zekerheid maar een plaatsje te reserveren’. Wanneer wij allemaal met de juiste mentaliteit reserveren is er voldoende capaciteit in de lessen en heeft iedereen kans de workout naar keuze te volgen.

Zomerrooster groepslessen & Yoga
In de zomer bieden wij een zeer volledig groepslesrooster. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een les uitvalt, houd daarom de app in de gaten. In de app staat het actuele rooster zodat jouw reservering zorgt dat je kunt deelnemen.

41cce14e 16aa 4dfe 6212 090386152796

Kinderoppas zomerperiode
Ook in de zomer biedt Studio Perfect kinderoppas. De kinderoppas is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00u met uitzondering van onderstaande data. Deze dagen is er geen begeleide kinderoppas. Uiteraard mogen kinderen (onder verantwoording van de ouder(s)/verzorger(s)) zelfstandig gebruik maken van de ruimte die, vanzelfsprekend, na gebruik netjes opgeruimd achtergelaten wordt.

5h0a5314

Woensdag 31 juli
Donderdag 1 augustus
Dinsdag 13 augustus
Donderdag 15 augustus
Dinsdag 20 augustus
Woensdag 21 augustus
Donderdag 22 augustus
Vrijdag 23 augustus
Woensdag 28 augustus
Donderdag 29 augustus

Restyle Studio One
Tussen 22 augustus en 01 september zal Studio One voorzien worden van een volledig nieuwe licht- en geluidsinstallatie. Tevens krijgt Studio One een geheel nieuwe uitstraling. Studio One zal zondag 1 september feestelijk in gebruik worden genomen. In de periode dat Studio One buiten gebruik is worden er in de FunXtion zone extra lessen ingepland. Hou de app in de gaten.

De nieuwste lessen, als eerste bij Studio Perfect!
Met het openen van de verbouwde Studio One, lanceren wij direct twee nieuwe programma’s.

Les Mills Functional Strength
Een op kracht gebaseerde full body workout met als doel atletische kracht op te bouwen, algemene fitheid te verbeteren en spieren te versterken. De training bestaat uit een combinatie van krachtoefeningen met explosieve bewegingen, waarbij de focus ligt op stabiliteit. De les duurt 45 minuten.

36d14532 1f2d 05a9 B7f8 5b13aa5b931c

Les Mills Pilates
Een 45 minuten durende Pilates training voor lichaam en geest. Langzame, eenvoudige bewegingen worden gecombineerd met moderne ademhalingstechnieken. De workout is gericht op buik- en bilspieren, rug en heupen en zorgt voor ontwikkeling van een sterke core, kracht en kalmte.

6751d282 66df A441 2e57 9406db201179

De nieuwste programma’s als eerste bij Studio Perfect. Beide programma’s worden per september 2024 opgenomen in het lesrooster.

Rotonde Hoge Hondstraat
In de periode van 1 juli t/m 2 augustus 2024 zal de rotonde aan de Hoge Hondstraat opnieuw ingericht worden. Tijdens de werkzaamheden zal de rotonde geheel afgesloten worden. Er worden door de gemeente omleidingsborden geplaatst zodat onze gasten Studio Perfect weten te bereiken.

Afscheid Stef en welkom aan Denise
Stef gaat zijn droom achterna en start met zijn opleiding aan de politie academie. Wij wensen Stef heel veel plezier en zijn hem dankbaar voor de enorm fijne samenwerking die wij met hem hebben gehad. Met het vertrek van Stef mogen wij Denise verwelkomen. Denise zal werkzaam zijn achter de receptie & bar en in de fitness. Denise stelt zich graag voor in het blok hieronder.

738cd4b0 B724 6d34 Daa1 404c7178c8b7

Hoi! Mijn naam is Denise en gek op sport! Zelf train ik sinds 2016, ik heb vroeger geturnd en sinds 2016 te vinden bij de cardio en de krachttraining. Ik ging op een gegeven moment echt wat meer de focus leggen op voeding, mezelf uitdagen, dus besloot ik om bodybuild wedstrijden te doen. Sinds 2020 ben ik daar actief mee bezig en heb ik 2 wedstrijden gedaan. Ik wil mij nu volledig gaan focussen op het werk, mensen helpen en motiveren waar nodig! Ik ben bijna 9 jaar kapster geweest, heel veel cursussen daar in gevolgd maar toch trekt de fitness branche mij meer. Sinds augustus 2023 heb ik de stap genomen om van mijn passie mijn werk te maken en ben daarvoor uiteraard de benodigde opleidingen gaan volgen en behalen. Ik ben dus nog vrij nieuw in deze wereld op werk gebied en ik kan nog zo veel leren! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! Groetjes Denise!

Fijne zomer(vakantie)
Team Studio Perfect wenst iedereen een hele fijne zomer (vakantie) toe.
Ook in de zomer staan wij voor je klaar!