15 april 2022

In deze nieuwsbrief lees je over de openingstijden en het lesaanbod in het paasweekend, stellen we nieuwe collega’s aan je voor, introduceren we een nieuwe les en nog veel meer!

Openingstijden & lesaanbod tijdens de feestdagen 

Zondag 17 april | 1ste Paasdag | 08:30-13:00u
Lessen:
09.00u RPM
10.00u Fatburn
10.30u Body Balance
11.30u YinYog

Maandag 18 april | 2de Paasdag | 08:30-15:30u
Lessen:
09.00u Body Pump
09.30u Flow Yoga
10.30u Yin Yoga
13.00u Move it

Woensdag 27 april | Koningsdag | Gesloten

Team Studio Perfect wenst iedereen fijne Paasdagen en een prachtige Koningsdag!

5h0a5336

Storing Tv’s in cardio wordt verholpen op 15 april!

Wij kampen al enige tijd met een storing aan het TV beeld in onze cardio apparatuur. De storing is te wijten aan het feit dat Ziggo frequenties heeft gewijzigd waar de apparatuur niet mee om kon gaan. Helaas bleek dat na een update van de apparatuur het TV signaal nog steeds niet op de juiste wijze doorgegeven werd. Ondanks al onze inspanningen, samen met de fabrikant van de apparatuur en de installateur, heeft het lang geduurd voordat er eindelijk een oplossing gevonden is de storing te verhelpen wat wij betreuren. Het advies, welke wij ontvangen hebben, is om alle bekabeling richting de cardio apparatuur te vervangen wat op 15 april ook gaat gebeuren. Wellicht kan dit wat overlast geven in de cardio ruimte, ze starten 09.00u. Wij hopen van harte dat dit de gewenste oplossing is en de storing eindelijk tot het verleden gerekend kan worden. Nogmaals bieden wij ons welgemeende excuus aan voor het ongemak, die overigens volledig buiten Studio Perfect om is ontstaan.

Move It

Move It Box, nieuw in het rooster!
Een functionele, heerlijk inspannende, energieke, 30 minuten durende workout geïnspireerd op box trainingen. Vanaf vrijdag 15 april elke week om 18.00u!

Nieuwe collega’s stellen zich voor!

Remco

Bram Damen
Mijn naam is Bram, en sinds september help ik met de RPM lessen. Dit gaat steeds beter en ik vind het super leuk om te doen! Samen met Coen doe ik nu een aantal nummer op de dinsdagavond en af toe val ik in als reserve. Sinds 2011 RPM ik regelmatig. Het diepgaan en dan weer herstellen vind ik heerlijk. Het is ook super tof om ook andere hierin uit te dagen. En muziek selecteren waarvan ik zelf van kan genieten is een mooie aanvulling. Naast RPM heb ik ook een racefiets en sinds kort ook een mountainbike. Super fanatiek zou ik mijzelf niet noemen, het genieten van de sport staat bij mij voorop.

Remco 1

Remco Faber
Ik ben Remco Faber, 28 jaar, woonachtig sinds 8 jaar in het mooie Deventer samen met mijn vriendin Ellen. Sinds dat ik hier ben komen wonen ben ik lid geworden bij Studio Perfect. Ik vind het een fijne sportschool en kom er graag. Toen de vacature van RPM instructeur voorbij kwam wist ik meteen, dit is iets voor mij. Mensen enthousiast maken voor RPM en ze net dat tandje harder laten fietsen, zodat ze met een voldaan gevoel richting huis gaan, dat is waar ik het voor doe. Zelf mag ik graag racefietsen, mountainbiken en hardlopen naast mijn baan in het Deventer ziekenhuis als MRI/CT laborant. Daarnaast heb ik samen met mijn zwager nog een eigen bedrijf in staalproducten. Stil zitten is niet mijn sterkste kant, ik mag graag bezig zijn. Schiet me gerust aan voor een praatje en tot ziens in Studio Perfect.

Fibo

Afgelopen Week is een deel van Team Studio Perfect afgereisd naar Köln voor de jaarlijkse FIBO beurs. De FIBO is de grootste internationale fitness beurs voor ondernemers, trainers en consumenten. Door het bezoek van deze beurs blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen!

Ooit lid geweest van Studio Perfect?!
Misschien is onderstaand actie iets voor jou!

Actie Oud Leden