Yoga studioGeleide Meditatie 30min 01

Wat is Geleide Meditatie Yoga 30 minuten?

Geleide Meditatie Yoga is een concentratie oefening en een techniek die je in staat stelt je geest en lichaam te ontspannen met als doel inzicht te krijgen en de geest te sterken. Yoga staat in het teken van los laten, in je eigen kracht staan, heling en kompas. Je wordt door een docent door de yoga geleid.

Meer over deze yoga

Deze les zal vooral in het teken staan van:

• los laten
• in je eigen kracht staan
• heling
• als kompas voor al jouw dromen, wensen en doelen.

Gemakkelijke zittende kleding is voldoende.

Voor wie is Geleide Meditatie Yoga in Deventer?

Geleide Meditatie Yoga volgen doe je bij Studio Perfect. Er zijn diverse redenen om yoga te volgen. Omdat het doel hiervan ontspannen is, werkt yoga heel goed wanneer je vaak stress hebt. Door yoga toe te passen, creëer je meer rust in je lichaam en geest, waardoor stress afneemt en de bijbehorende klachten verleden tijd zijn. Ook wanneer je het gevoel van tijdsgebrek hebt of wanneer je last hebt van rugklachten is meditatie yoga de oplossing. Tevens werkt  yoga heel goed voor mensen met slapeloosheid of een niet uitgerust gevoel. Ook wanneer je weinig energie hebt of futloos bent, kan geleide yoga de oplossing zijn voor jou.

Andere vormen van Yoga in Deventer

Jij kunt voor veel meer dan alleen Geleide Meditatie Yoga terecht bij Studio Perfect. Onze instructeurs bieden jou onder andere ook begeleiding bij Group Fitness Yoga en Hot Yoga. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk dan hier ons totale yoga-aanbod. Studio Perfect is de grootste yoga studio van Deventer.

Wanneer?

BEKIJK GROEPSLESROOSTER