4 november 2021

Studio Perfect houdt haar faciliteiten graag voor al haar gasten beschikbaar, omdat wij het belang van sporten inzien. Niet alleen tijdens deze Corona-crisis, maar misschien juist wel vooral. Vanuit de overheid is besloten dat wij vanaf aankomende zaterdag, 6 november 2021, onze gasten moeten vragen om een toegangsbewijs. Een voorschrift, waaraan wij ons dienen te conformeren. Het is niet aan ons om te bepalen of onze leden er al dan niet voor kiezen zich te laten vaccineren. Deze maatregel betekent echter wel indirect dat wij een deel van onze gasten de toegang moeten weigeren; iets wat onze natuur volledig tegengaat. Wij hopen oprecht op jouw begrip voor deze situatie en het gegeven dat dit een beslissing van overheidswege is, waaraan wij ons dienen te conformeren. Onbegrip snappen wij, maar helaas kunnen wij de situatie niet veranderen. Wij hopen vooral dat deze maatregel van tijdelijke aard is en dat een volgende lockdown kan worden voorkomen.

Om de processen rondom de QR-check te bespoedigen en om te voorkomen dat je bij ieder bezoek jouw QR-code hoeft te tonen indien je gevaccineerd of hersteld bent, zullen wij jeeenmalig om jouw QR-code met bewijs van vaccinatie/herstelvragen. Wij verwerken dit in onze systemen zodat je vervolgens de toegang hebt als gebruikelijk. Wij hebben dit als volgt ingericht:

• Vanaf aankomende zaterdag werkt jouw ledenpas/tag niet.
• Je toont jouw QR-Code bij de eerste binnenkomst vanaf zaterdag.
• Bij vaccinatie/herstel verwerken wij dit in ons systeem en activeren jouw ledenpas weer. Hierna hoef je jouw QR-code niet meer te tonen en kun je weer met jouw ledenpas naar binnen.
• Heb jij geen vaccinatie/herstelbewijs, dan ben je met een negatieve test van harte welkom.

Kom op  tijd!
Je begrijpt vast dat het de eerste periode voor ons team erg druk is om alles in goede banen te leiden. Kom daarom vragen de eerste keer ruim op tijd, zodat je tijdig aan jouw les of workout kunt deelnemen!

Fysiotherapie
Uitzondering op de check van de QR-Code zijn de patiënten voor de fysiotherapeut. Zij mogen naar binnen, maar dienen verplicht een mondkapje te dragen!

Mondkapje
Een mondkapje is voor onze gasten niet verplicht vanwege de QR-code check, maar voel je vrij deze te dragen.

We doen het samen
Wij zorgen voor schoonmaak materialen en een fijne sportomgeving. Fijn dat je met ons meedenkt en begrip hebt voor onze situatie! Laten wij samen zorgen dat wij open kunnen blijven, want ondanks dat de maatregelen veel van ons allemaal vragen kunnen wij wel blijven werken aan onze gezondheid en dat is beter dan weer in een lock-down.