11 juni 2020

Komende week 72 lessen!

Het nieuwe rooster is bekend en je kunt uit nog meer lessen kiezen! We verhogen van 68 naar 72 lessen. Daarnaast willen wij jullie nogmaals vragen om pas 5 minuten voor de starttijd van de les aanwezig te zijn zodat er zo min mogelijk kruisverkeer ontstaat en onze buren zo min mogelijk last hebben van ‘wachtende’ mensen op de oprijlaan. Als laatste willen wij jullie enorm bedanken voor de positieve reacties op de compensatieregeling. We krijgen al veel aanvragen binnen. Je kunt jouw keuze voor 1 augustus indienen. Heb je de regeling nog niet per mail heb ontvangen? Dan waren wij waarschijnlijk nog niet op de hoogte van jouw mailadres. Deze kun je doorgeven via info@studioperfect.nl  dan sturen wij de compensatieregeling nog even na. Natuurlijk zijn wij ons ook aan het voorbereiden op de opening per 1 juli. We kunnen vast een aantal punten uit het protocol met jullie delen.

Opening per 1 juli 2020.
Het definitieve protocol voor de opening komt steeds dichterbij. Er worden nog dagelijks kleine wijzigingen doorgevoerd maar we zullen jullie uiteraard op de hoogte houden. Hieronder noemen vast een aantal zaken die (hoogstwaarschijnlijk) gelden volgens het protocol en de richtlijnen om vanuit de overheid te kunnen openen:

* De hoeveelheid gasten per ruimte wordt bepaald door de verplichte afstand van 1,5m tussen de gasten. Ook moet er 10m3 ruimte per gast gerekend worden en geldt er een ventilatienorm (waar wij met gemak aan voldoen). De komende week rekenen we alles door en weten dan exact de aantallen.

* Kleedruimte, sauna en douches mogen NIET gebruikt worden

* Horeca blijft voorlopig gesloten

* Alles wordt ingericht met de 1,5m afstand

* Er moeten looproutes uitgezet worden, zodat er zo min mogelijk kruisend verkeer is

* Deuren zoveel mogelijk open waardoor er zo min mogelijk contactvlakken zijn

* Uiteraard zorgen voor voldoende desinfectie middelen

* Sporters moeten verplicht handdoek gebruiken, toestellen en/of gebruikte materialen desinfecteren

* Er mag één persoon tegelijk gebruik maken van de toiletruimte.

* Toiletten en contactvlakken moeten verplicht meerdere malen per dag gereinigd en gedesinfecteerd worden

Rooster maandag 15 t/m zondag 21 juni 2020.
Het nieuwe rooster voor komende week is bekend en vind je hieronder. Buiten het lesrooster om kan je ook op elk uur van dag vrij trainen. Hiervoor dien je ook te reserveren. Je kan vanaf morgenochtend (vrijdag 12 juni) 09.00u bellen om te reserveren. dit kan uitsluitend persoonlijk, telefonisch en kan alleen voor de komende week. Je kunt weer 3 lessen reserveren waarvan maximaal 2 lessen in de tent ACHTER mogen zijn. Dit zijn de RPM en yoga lessen. Dit omdat de tent achter een stuk kleiner is en we daar ook zoveel mogelijk van jullie een plekje gunnen. Wil je een keer extra? Bel dan op de dag zelf of er nog plek is. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen op de dag zelf nog afbellen. Proberen kan altijd!  Reserveren kan dagelijks tussen 09.00u en 21.00u en in het weekend tussen 09.00u en 16.00u via telefoonnummer 0570-633637. Tijdens de reservering vragen wij naar gezondheidsklachten. Let op: zonder reservering, geen toegang!

Onder het rooster vind je nog alle informatie met de algemene regels, uitleg over de verschillende trainingslocaties, linkjes naar livestreams etc.

Basisregels gesteld door de overheid:

 • Houd 1,5m afstand, ook tijdens de trainingen
 • Heb je verkoudheidsklachten? BLIJF THUIS
 • Was vaak je handenWil jij aan een les deelnemen, of vrij trainen geldt:
 • Deelname kan uitsluitend als er vooraf gereserveerd is
 • Wij vragen naar jouw gezondheid
 • Kom alleen op afspraak of met een reservering
 • Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden
 • Kom omgekleed naar de training
 • Bij aankomst wordt door de trainer gecontroleerd of je gereserveerd hebt, zonder reservering geen toegang!
 • Ook wordt er bij aankomst gecontroleerd op verkoudheidsklachten. Vermoeden wij verkoudheidklachten, of andere verschijnselen, geldt ook dat er geen toegang tot de training zal zijn.
 • Er is geen toegang tot het gebouw
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Vermijd het openbaar vervoer
 • Kom niet eerder dan de afgesproken starttijd naar de accommodatie
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten
 • Schud geen handen
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 • Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de toiletten binnen Studio Perfect
 • Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.
 • Verlaat direct na het sporten het terrein
 • Ook bij calamiteiten houden wij ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Denk hierbij aan EHBO of reanimatie. Alle informatie hierover is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Verklaring trainingslocaties:

 • Outdoor street: Lessen starten vanaf de voordeur bij Studio Perfect en gaan de omgeving in.
 • Outdoor Front: Lessen & trainingen vinden plaats op de parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde van ons gebouw.
 • Outdoor Back: Lessen vinden plaats op het grasveld achter Studio Perfect. Om dit terrein te bereiken dient er omgereden te worden naar de achterzijde van ons pand. Daar worden de deelnemers die gereserveerd hebben ontvangen door de trainer. Je komt dus niet aan de voorkant maar gaat meteen naar de achterkant. Daar kun je je fiets of auto parkeren. Adres: Gooszenshof

Tijdsduur:
Alle lessen en vrije trainingen duren maximaal 45 minuten. Zo geven wij iedereen de kans om tijdig het terrein te verlaten totdat de volgende groep komt.

Lesinhoud:
Alle lesomschrijvingen staan beschreven op de site. Klik hier.

Vrije training:
De volgende apparaten staan in de tent voor vrije fitness:
Squat-Rack, Benchpress, 3 Crosstrainers, 2 fietsen, Roeier, Deadlift platform, Leg Extension machine, Leg Curl machine, Row machine, Back Extension machine, Abdominal Crunch machine, S- Drive & losse bankjes met Dumbells!

Schoonmaken en desinfecteren:
Bij een aantal lessen en tijdens de vrije training worden materialen gebruikt. De deelnemer maakt na afloop de gebruikte materialen schoon en desinfecteert deze. Studio Perfect stelt daarvoor het benodigde desinfectie middel en doekjes beschikbaar. Het staat de deelnemer vrij om voor het gebruik van de materialen deze te desinfecteren. Tevens zal Studio Perfect tussentijds regelmatig de materialen reinigen en desinfecteren.

Naast ons eigen rooster geeft Feikje nog Yoga lessen via ZOOM vanuit haar huis. Daarvoor vind je hier de linkjes:

Dinsdag 9 juni
19.00 –  20.00  uur Yin yoga
https://us02web.zoom.us/j/83952935278?pwd=U0FQMXVCbHRKWG55QjV5dEVCYVFoUT09         

Donderdag 11 juni
09.00 – 10.00 uur Power(flow) yoga
https://us02web.zoom.us/j/85768133244?pwd=cndkSUkrQnoxOHp2OGRnUnhDU21TZz09

Vrijdag 12 juni
09.30 – 10.30 uur Yoga Dance
https://us02web.zoom.us/j/84136391548?pwd=bVcvRnJQSGpJcHIveEl3STJQZFZpUT09

Zondag 21 juni
09.00 – 10.00 uur Power Yoga
https://us02web.zoom.us/j/84769740243?pwd=enVGdDhJYlZLTU1ZdTdTYTUyWFk2Zz09

10.30 – 11.30 uur Yin Yoga
https://us02web.zoom.us/j/84093333551?pwd=RWJnSTRPVUtpeFF0Ky9BZzBlZGtRQT09