26 augustus 2020

Kinderoppas bij Studio Perfect, volg de maatregelen

kinderoppas Deventer

Dankzij onze kinderoppas kunnen ouders onbezorgd sporten. Uiteraard hebben wij ons in de kinderoppas ook te houden aan maatregelen om Corona buiten de deur te houden. In het kort een aantal maatregelen:

  • RIVM Richtlijnen volgen. Alle geldende RIVM richtlijnen gelden ook voor de kinderoppas. Heb jij of jouw kindje verkoudheidsverschijnselen, blijf thuis etc. Bij twijfel over de gezondheid van een kind, zijn wij genoodzaakt het kind te weigeren (hoe vervelend dit ook kan zijn, gezondheid gaat altijd voor)
  • 1,5 meter afstand. Bij het brengen en halen houden ouders 1,5 meter afstand de oppas medewerker. Kinderen houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand met de oppas medewerker. Kinderen onderling kunnen met minder afstand spelen.
  • Reserveren. Om gebruik te maken van de kinderoppas dient er telefonisch gereserveerd te worden. Graag hadden wij dit online geregeld, helaas lukt dit (nog) niet met het huidige reserveringssysteem. Reserveer online jouw training en bel 0570-633637 om de kinderoppas te reserveren.
  • Er kan per heel uur gereserveerd worden en we staan maximaal 8 kinderen toe per uur. Sport je langer dan een uur, of neem je bijvoorbeeld deel aan een les die op een half uur start, reserveer je 2 uren.
  • Kinderen en ouders ontsmetten hun handen bij binnenkomst.
  • Gebruikt speelgoed, meubilair etc wordt na gebruik gedesinfecteerd.

 

Het zal de eerste periode vast wennen zijn voor ons en de gasten om te voldoen aan de maatregelen. Blijf gasten erop wijzen en vraag vriendelijk hun medewerking. Samen houden we Corona buiten de deur.